Tre dagars träning, med en fint avslut....

 
Vi har inte bara firat jul! Vi har faktiskt tränat också. På juldagen åkte vi iväg till Abborreberg, det blev den stora hagen en bit bort som blev vår träningsmark, det blev linjetag till tre områden, och även ett närsöksområde där vi gjorde en rolig övning. Och så tränade vi på dubbelmarkeringar. I det stora hela tycker jag att det gick bra, vi vet vad vi ska träna på, och vi ligger i. Vi avslutade med skinkmacka. must, saffransbulle och kaffe i stugvärmen hos Ancki. Tack för en fin, fin träning och gofika.
Igår annandagen, drog vi iväg till fårhagen uppe i Sörsjön. närsök lades ut i en hög med enbuskar, markeringsövningar som inte blev som vi ville, gör om, gör bättre, linjetag med störning, och störning av tik som luktade så gott, om jag tycket att Sky var helt okej juldagen, så blev han riktigt frånvarande igår, men goa lukter kan göra, har inte märkt att han reagerat så här förr, men han är väl inne i tjejeåldern nu... Mycket kämpade med att han inte skulle fastna på ställen där det luktade golukt.  Men men, detta ska man väl också träna på, det var riktigt roligt att se hundarna jobba i den lite vassa närsöksplatsen. Och fast Sky upptäckte tjej dofternas mecka så jobbade han ialla fall, inte ont som inte har något gott med sig..Tack tjejer och grabben !
 
Idag hade vi avslutning med kursen hos AC.. Vi tjuvstartade utan fröken med lite träninge, ett riktigt roligt upplägg som Elisabeth hade fixat med, första övningen var lite klurig, men den löste vi bra tycker jag, den andra var riktigt bra. 
Efter träningen kom fröken, och då skållade vi, utvärderade vi vart vi ville och åt en utsökt paj som Elisabeth och Jan bjöd på. 
 
 
Tack för en mycket trevlig eftermiddag/kväll, den uppskattas verkligen!
Nu tar vi några dagar i skog och mark och bättrar på kondisen!