Solen räckte till oss alla

 
Sol och härligt sällskap! Kan inte bli bättre så här en torsdags eftermiddag!
 
Vi tyckte att det var lattjolajban att slippa gå ensamma, tänk vad lite kan göra en lycklig
 
Full fart på damen
 
Lite spex är alltid roligare....
 
Den där lilla röda vill jag gärna låna.....
 
Sötis Agnes
 
 
och vips så var den där i munnen, den låg så rätt, den lille röde
 
 
Tänk att den här svängen kan ta från 20 minuter till hur länge som helst, idag var den då lite längre. Härliga timmar med goda vänner och fin, fint väder. Nu är vi laddade för att orka med sluttampen av veckan!

Vem knackar på min port?

 
Kan det vara en försmak av våren? Gisses vilket härligt väder vi har haft idag..... Grabbarna och jag drog mot Ågelsjön....Gick ute på isen och njöt av solen.
 
 
Vilken tur man har att man kan få njuta av eftermiddagen i solen. och inte känna tidpress att mörkret ska komma.
 
 
Snart är denna ismassa ett minne blott eller kan den växa igen?
 
 
En redig prommenad, valde att ta landvägen tillbaka, men då snurrade jag till det och vi kom lite för högt upp, det vara bara att sätta sig på ändan och åka kana ner. Och vi var rätt så varma efter detta äventyr och möra! Så idag får det bli träningsvila. Har satt igång med lite träning här hemma, vi har ju bästa träningskompisen som ställer upp  i alla väder. För träna måste vi, och vi har en hel del att ta tag i! Tänkte att det skulle sitta som smäck....och det som vi tränat på i vinter ser rätt så bra ut när vi nu testa av ute bland andra, så varför ändra på ett ganska bra men  småtråkigt upplägg. Nu kör vi så det ryker!
 
 
 
 
 
 

Stockholm

 
I söndags packade jag ryggan och drog till Stockholm. Tåg fick det bli, inte ofta jag åker tåg, rätt så avkopplande.
Första stoppet blev i metropolen Katrineholm. Tågbyte!
 
 
Fick sitta i solen ca 20 minuter innan "mitt" tåg kom, sen tuffade vi på, sakta men säkert. Blev ganska många stopp på vägen upp, men jag kunde lugnt sitta kvar. Inget mer tågbyte.
 
 
I Gnesta hade man gått man ur huse, för att ta en söndagspromis på isen. Och snart gled vi in i huvudstaden....
 
 
 
 
Snart var jag vid mitt mål, Hornsgatan hos min bror och svägerska. Där blev det lunch som verkligen smakade super, tänk vad tågresande kan göra en hungrig och snart gav vi oss iväg på en lång härlig promenad i solen.
 
 
Vi höll oss på Söder, och tittade på utsikten, hus, folk, parker, vackra vyer och hade det hur bra som helst,
 
 
 
Efter ett par timmar i storstadsdjungel, var vi tillbaka nöjda och lite lagom trötta
 
Fika, slapp och planering för kvällen med lite gott rödvin.....Tyvärr lämnades kameran hemma. Men vi hamnade på resturangen  Marie Laveau som serverar mat inspirerad av New Orleans och det amerikanska köket.Bara ett kvarter bort, det blev bubbel, pilgrimmsmusslor, grodlår, havsaborre med div tillbehör, som smakade gudomligt. Drack ett suveränt vitt vin till, som jag inte kommer ihåg vad det hette, typiskt mig. Mycket gott och trevligt. Vi fortsatte hem för att ta lite eftrrätt hemma och avsluta dagen. En underbar dag i Anders och Ulrikas sällkap. TACK!
 
Måndagsmorgon på Hornsgatan
 
Laddar för en ny arbetsdag....
 
japp så var det, mina fina skulle iväg till jobbet och jag på kurs, så det vara bara att skingra det rosa skimmret och ge sig ut i verkligenheten. Men det skulle bli ännu ett kärt möte vid lunchtid, min andra brorsa kunde tyvärr inte komma ifrån på söndagen, så med honom fick jag en mycket trevlig lunch, inte så lång men ändå fanns den. Pelle drog tillbaka till jobbet och jag till kursen. En eftermiddag med föreläsning...Kanske inte den bästa kursen, men vad gjorde det när jag hade haft det så härligt!
 
Dags att återvända....
 
och lämna huvudstaden..... Men snart är jag nog tillbaka...
 
Tack för en underbart avkopplande och härlig söndag, och fint att det ändå kunde bli en lunch. detta lever jag på ett bra tag! Men lite surt var det allt att återvända till vardagen idag.