Slut

 
Då var jag inne på min sista semesterdag. Jag kan lätt påstå att jag verkligen har haft det toppen, vill jag tillbaka till jobbet! NEJ! De här två veckorna har jag verkligen kommit till insikt vem jag är. Jag tappade bort mig i en stund, eller jag har nog varit borta ganska länge. Men det känns skönt att komma hem igen! Jag har också funderat mycket på om man blir utnyjttnad och om jag vet om det, är man utnyttjad då? Antagligen! vad jag ska göra åt den saken vet jag inte, får bli en senare fråga!
Nu väntar en helg, med en hel del roligt och en hel del jobb. Jag hoppas att många kommer till Goldendagen. Jag kommer antagligen att inte orka gå till jobbet på måndag, men vad gör det om hundra år?
 

Ännu en dag i härligheten


Idag blev det en tur till Gårdeby för en liten träff med Lena och Yvonne som nästan är på benen igen, med mig hade jag Birgitta. Blev mest prat och fika, rastninga av hundar men vi tränade faktiskt lite.
Tänk att det kan bli så där perfekt på alla sätt och vis. Nu vilar vi ett par dagar det behöver både jag och grabbarna! Tack tjejer för en super duper dag med päron och allt annat!

Sista veckan

Japp då rullar vi in på vecka två av två veckors semester, vill jag tillbaka till jobbet, not! Jag har inte hunnit med ett skit som jag ville hinna med. men däremot har jag haft roligt och mått bra!
igår blev dagen märklig, men vi började bra med att få lite fikafrämmat och det är roligt och mysigt, sen var jag tvungen att hålla mig hemma för att vänta på en leverans då mobilen lagt av...Men framåt kvällen blev det en tur till mässhallarna, mitt nya måndagsnöje, att kolla på träningsgänget i lydnad som Ingela drillar och grabbarna får träna passivitet från bilen, väldigt nyttigt och igår var det stooor skilland! Tror jag hänger där lite till!
 
Idag blev det en tur till Vhenasjön för lite träning, bra förutsättningar, de bästa på länge, en lugn miniman i bilen. Så det var ju lovande när vi skulle arbeta, blev ett vädigt annorlunda pass med massor av prat och mycket klurade, som passar mig perfekt! Tack Nettan för mycket bra feedback och det satte igång hjärncellerna vill jag lova och ny energi var inhandlad även idag, med härligt sällskap, duktiga hundar och strålande sol... vad mer kan man begära?
 
Foto: Nettan Kagevik