Ibland utmanar jag mig själv

 
som igår. Jag åkte iväg för att delta i Labbeklubbens funkisträning, superfint av de att ordna aktivitet till  de som ställt upp och  som tur hade jag oxå gjort det och kunde vara med!
En halvdag med Peter Raneryd  som instruktör, som jag varit nyfiken på, en perfekt tillfälle. jag blev inte besviken! Gruppträningar har ju blivit av en mardröm för mig, men jag är glad att ta vara på det här tillfället, ett mycket lugnt och pedagogiskt tränings tillfälle! 
 
 Tack labbeklubben och Peter för en fin förmiddag ( Bilden lånad från ett lite soligare tillfälle )
 
 
 
Men än var inte dagen slut, jag åkte hem bytte kläder och tog med mig min vapendragare och åkte vidare för lite mer träning!
Nu sken t om solen på oss och jag jobbade vidare på lite svårigheter som vi inte får ordning på, kanske det bränt fast, men det blev mycket bra och som vanlig så har vi kul och Sky som ändå försöker att göra sitt bästa, jag gillar verkligen den här Pallevanten och är super glad att han är min!
 
 
 
Tack för en givande eftermiddag tjejer, lite roligt är det oxå att vårljuset kommer och man kan ta lite bilder, men mesta fokus är på träningen så bilder blir bonus :)