En vecka med mycket skoj och många tankar

 
Vi började veckan med att ha våran måndags date med tjejerna från Åby, Ågelsjön var målet...Och inte var det bara vi som hade tänkt oss att njuta av denna måndag där. Men grabbarna, njöt av bad och annat skoj, medans jag babblade och fikade på bergsklipporna.
 
 
Nu var vi laddade med ny energi för att ta oss an med veckan. Tisdagen går i vilans tecken här hemma, blir bara korta promenader och jag jobbar rätt mycket, både på mitt vanliga jobb och sen även med att vara handledare åt en tjej. Så prinsarna får slappa.
Men när onsdagen kom, blev det först en härlig sväng i skogen här hemma i ett lätt regn, laddade om och stack ivähg för en liten stunds träning. Blev en hel del linjetag och även en markering på slutet. Faktiskt en rätt bra träning i en avkopplande miljö.Vi var hemma strax efter  nio och då var ju denna dag slut. resten av veckan har vi haft mys ute i naturen, jag och grabbarna. Skönt att kunna varva ner och bara vara.
 
 
Känns som lite av tränings lusten börjar infinna sig igen. Och jag tror att jag har hittat hur vi ska fortsätta. Vi kommer att ta det väldigt lugnt och känna oss för varje gång vi kommer ut. Men hur det kommer att bli och vara resten av sommaren har jag ingen aning om. det är så mycket som ska stämma för att allt ska funka, för hur det än är så är jag är jag och Theo är Theo, vi är inte några andra. Vi är bara oss själva !
Vem vet, inte du
Vem vet, inte jag
Vi vet ingenting nu
Vi vet inget idag......... Just så är det, vi vet inget, hur det ska vara, hur det ska bli... det får tiden utvisa!

Lönö

Helgen tillbringade jag och Theo på Lönö, de flesta åkte redan på fredagen för att bo insig och få till ett upplägg på träningen. Jag hade lite annat att syssla med så vi var där till 11.00 på lördagen. Slängde in sakerna och sen blev det fika och en genomgång innan vi drog till en hage där pinnar var uppställda för att både användas till markeringar på linje och även en hel del linjetag. Så fortsatte helgen, med olika övningar . Vi fick till en hel del bra saker, men även lite mindre bra precis som det brukar vara. Och nu ör tiden väljer jag att inte låta Theo sitta och ladda i bilen för att sedan komma ut och ha en massa onödig och oönskad enerigt som inte är till någon nytta. Tycker att det nya upplägget ger lite resultat, men vi har en hel del annat som också poppar upp med jämna mellan rum, men vem har sagt att livet är bekymmers fritt. Avslutade lördagen med några apporter på vattnet..Innan vi tog kväller med gott i både fast och flytande form, många glada skratt ekade där ute på landsbyggden innan vi kröp ner med kudden och laddade för morgon dagen. Började med ett dopp och en rejäl utandning för Theo... För att sedan ta tag i dagens övningar.... Nu är orden slut..men bilderna får ta vid....
 
En mycket härlig och lärorik helg på alla sätt och vis..Undrar lite bara vad drömmen hade för betydelse som jag hade natten till söndagen...En mycket fin röd  räv som bara sprang några meter ifrån oss mitt i pågående träning..japp det tål att tänka på. och även att min lille vän, han tyckte att vila under detta dygn var helt överskattat. så vi får väl ta en tripp nsart igen och se om han har lärt sig att vila ger ny energi!
 

Inte som alla andra

 
kan man nog lätt påstå att vi inte är ! Efter en vår där känslorna har svävat emellan osäkerhet, misslyckanden och i allmän borttappat motivation till hundvälden. Så beslutade jag mig att ge det en chans till. Att försöka hitta känslan till fortsatt glädje och motivation till att fortsätta med det som är en stor del i mítt liv.
Jag packade väskan och satte mig i bilen ihop med minimannen och for till Lönö, en helg som varit bestämd sen länge sedan, en helg som jag egentligen sett fram emot men som bytts mot tvivel och misstro. En stor klump som växt sakta men säkert större och större i magen, och hur kan det bli så, frågade jag mig, men efter hjärtliga heja rop av goa vänner så togs beslutet bara några dagar innan att , ja visst, jag åker. Kom fram med lite butter uppsyn, men försökte att ta tag i mig själv och ge oss en rättvis chans. Ohh vad jag ogillar mig själv i dessa stunder. men eftersom tiden gick så slappnade jag av mer och mer...Visst får jag jobba och vara med miniprinsen alla dygnets timmar, det  tär på orken, men jag biter ihop, vi skrattar och ler, skojar och resonerar, men visst finns det lite osäkerhet där inne, men vi försöker, men vi är inte som alla andra, det går inte på räls, bakslagen kommer när man minst anar det. Och efter helgen har vissa beslut växt sig starkare och en del saker kommer att ta tid, kanske aldrig kommer att bli så bra som jag vill att de ska bli, jag önskar att jag kunde få de rätta svaren på frågorna. Hur kunde bli så... Kunde det blivit på ett annat sätt, vet inte om jag vill ha svar. men vi kommer att kämpa vidare och om det inte blir det bästa, så kommer det ändå att vara det bästa för oss. Jag är ialla fall glad att jag åkte, många glada stunder, med härliga skratt, skönt att få tillbringa en tid i paradiset! Och om några dagar kanske jag tar mig ork till att dela med mig av alla härliga stunder i bildernas tecken!