Brunt, grått, tråkigt och skitigt

 
Jag gillar verkligen inte att vädret går fram och tillbaka. Fortfarande januari, nja i morgon februari... Är vintermånader, så om nu våren är på intåg, då tycker jag att det är något allvarligt fel på moder jord!!
 
Men det kanske är så att snön fortsätter att försvinna, det blir brunare för var dag, skitigare och allt som göms i snö kommer fram i tö. Och har vi tur så får vi inget bakslag, utan det bruna blir kvar, kanske några minusgrader, så vi slipper jordstampade golv.
Så ska man börja planera för träning? Hmmm, ska fundera på saken.
 
 
Är lite sorgsen idag, Jocke drar till Norge på obestämd tid, i osf har han ju bott hemmifrån läääänge, men då inne i city. Nu är det lite längre och vem vet när vi ses nästa gång. Jag kommer att sakna våra kamper på fredagarna och hans sällskap lite nu och då. Men jag hoppas att livet blir lite lättare för honom i Norge! Lycka till gubben <3 !

Idag

 

Glottern

 
Även den här måndagen höll vi till på isen, bäst att passa på, för nu är det visst plusgrader igen...och det börjar bli brunt och trist ute. Idag blev vi inte lika länge där, 1 timme hann vi med, för Brita skulle iväg på annat kul. Men den timme var vi väldigt aktiva, vi hann t om att fika!
 
 
 
 
 
 
Blev visst en hög bilder idag oxå, men lite roligt måste man få ha !