SemesterdagIdag har jag haft en semesterdag bara så där. Känns rätt bra faktiskt! På förmiddagen blev det ett besök ner på vårt fält precis utanför dörren. Vi kollade in om isen var helt försvunnen, men den fanns allt kvar.

På eftermiddagen åkte vi ut till Åby, jag tänkte vara med på ett möte, fast jag var ledig. Men jag kom en månad för tidigt! Får åka dit den 28 mars istället nästa gång.Men när vi ändå var där gick vi till kärret för att kolla in änderna och njuta av solen.

Bra för huvudet att bara sitta still och titta, lite trött blir man allt av det!Då är februari till ända om någon dag och vi rullar in i mars, nu får vi se vad denna månad har att bjuda på!

Vi blickarframåt denna ljuvliga dag. Inte slåss vi ner för lite motgångar, det har vi haft förr och jag ser hellre in i framtiden, men jag glömmer aldrig  nuet!

Har så mycket som jag vill göra detta år, och det mesta kommer nog att ske på ett eller annat sätt. Vi ska kursa, åka iväg på äventyr och bara må allmänt gött 2012. Jag har inga direkta mål för oss, men planer!

Har absolut inte tänkt att skynda fram med Theo, allt ska få ta sin lilla tid, visst sätter det en del kämpar i hjulen för oss med hältan, jag har en ganska energisk valp eller unghund kanske man ska säga snart, som tror att livet är underbart , att alla bara älskar honom och att han är nummer ett. Nu blir ju energin inte lägre. Vi var ganska bra på gång ett tag, men sen kom hälta nummer 1, snö och jag kom liksom av mig. Och sen har det inte hänt så mycket mer. Så nu får vi ta tag i allt viktigt här i livet som att lyssna, vara passiv, fast man har myror i brallan. Jag kan tänka mig att en del tycker att han är bortskämd och inte har fått några ramar, men här hemma funkar det bra, men när vi kommer ut då blir han som en bortbyting. Så vi ska ut mycket och ha tråkigt! Vi kanske inte kommer att få syssla med tygpåsar i år, vem vet!  Jag vet att han tar både både vilt och tygpåsar ialla fall för ett tag sedan, kan inte tro att det har ändrats så det behäöver vi inte ta reda på mer, innan vi har det andra på plats Och våran karriär inom jakten kommer ju att börja med en kurs i jaktlydnad, vi får se vart den bär oss?

Murtan han ska få göra det han gillar bäst, och en del saker som han inte tycker lika mycket om. Men träna ska vi och vem vet vart det hamnar, tänker köra både apportering och en hel del spår. Och just nu är vi ju lite rallylydnadsfreak. Och vem vet vart det hamnar, den som lever får se.

Sen har jag en hel del som jag vill se och göra och kan jag bara lura med min gode vän på en del äventyr så blir nog det ett helt perfekt år för oss.
Känns rätt tillfredställande när jag tänker på hur bra allt kommer att vara!

Norsholm

I morse ringde jag Norsholm och ville boka en tid hos Arne, vi var ju där i mitten av januari när Theo var halt sist, men då var väntetiden för ett besök hos Arne nästan två veckor. Då ville jag inte vänta för jag visste inte vad det var för fel på Theo, så det fick bli en annan vett. Då blev han både undersökt och röntgad, och hältan var pg a "växtvärk", vet att det inte heter så, men jag kan inte stava till P-ordet. Det som jag var mest nervös över var att det skulle vara ngt med höfterna, men det var det inte, så skönt! Vila och lite omsorg ett tag och så var han sitt vanliga jag igen. Men nu i helgen kom det tillbaka och jag bestämde mig att jag ville att även Arne skulle ta sig en titt, tänkte att nu kan jag vänta för jag vet vad det är. Men dröm om förvåning fick en tid redan idag. Vi åkte dit och Arne gjorde en grundlig undersökning och vi fick samma diagnos även idag, nu är vi lugna igen. Skönt att det är något övergående, och vi kan ju leva, men inte vara helt galna. Svårt att få Theo att förstå att man inte behöver gå i 200 hela tiden, men det ska gå, mycket hjärnjympa blir det, men sen måste man få pysa ut lite också.
Jag kan i ofs  förstå att han har lite ont, när vi var där sist stannade vågen på 27 kg, idag stannade den på 30.8 kg.... Och inte för att han hade blivit tjock, utan för att han hade vuxit, för hullet var helt perfekt tyckte Arne. Nu ska vi se till att bli bra i lugn och ro, njuta av vänner, sol och den nalkade våren!