En gråmulen dag

 
åkte jag på fotouppdrag ! Två små grabbar, skulle förevigas. Inte alla som kan välja en fotograf utan väljer då en Annelie. Jag är så glad att jag kan hjälpa mina gamla vänner med detta och vill att det ska bli bästa av bäst! Men väder råder jag inte över...
 

Och som en klok person sa, det finns inga fel, bara nya rätt!
 

Idag var det dags för kurs

Och en gruppbild, Marie o Ramse, jag o Sky, Eva o Wille och Ancki o Aya !
 
Idag drog vi direkt efter jobbet till Hundforum och AC, gång nummer fyra, nya utmaningar, herre gud vad vi får jobba, och inte är vi bäst i klassen, men fy tusan vad roligt det är. Stadga, fotgående, inkallning genom gruppen, sitt stanna kvar. Och ett linjetag som vi lade ut i början av kursen. Och som vi skulle ta i  slutet, jag tyckte att jag gjorde en toppen linje, men räknade inte med att alla buskar ser likadana ut, första gången sprang han till en som stog några buskar ifrån, och fast det var helt fel, som kom han inte tomhänt in, utan hittade en pappermugg. Nu var det ju inte det vi skulle hämta så vi började om och jag fick hjälpa honom lite att komma ihåg. Ännu en riktigt rolig gång och bara två gånger kvar, jag skulle lätt kunna gå många gånger till, AC, är en riktigt bra instruktör, tydlig, ärlig och med en massa kunskap och vi behöver detta, vi är nöjda, glada och bra trötta nu och vilar ikväll, men  imorgon börjar vi tränar på läxorna!
Tack gruppen och AC för en intensiv kursgång!

Idag lånade vi


en liten bit av golfbanan, det är underbart ljus där och man kan även få lite höstfärger och himmel. Det gäller att hålla koll på golfarna, för det är ju inte bara jag som vill ha sol.... Jag åkte ner tidigt för att jag trodde att det skulle vara mer eller mindre tomt, tyvärr så kryllade det av folk, men på andra sidan var det lite mer ledigt.... Efter någon timme gjorde Ancki mig sällskap, idag var det enbart foto för nöjes skulll, underbart och visst ser modellerna rätt nöja och glada ut... Några fler dagar skulle inte skada och vem har sagt att hösten är grå och trist?