Fotokväll 2, nä det var nog eftermiddag!

 
Ännu en kväll hann  jag och Nikon hänga i veckan. men jag lånade mest ut min kastarm! Lite bilder fick jag till! Kul med motsol, glitter och glada hundar En härlig eftermiddag, med ett gäng som tränade för AnneCharlotte!
 
 
 
 

Fotokväll 1

 
Den här veckan har jag faktiskt kommit iväg och haft några fotokvällar, och sett på duktiga hundar..Ett och annat kast har jag oxå bidragit med. Det ger energi att hänga med Nikon!
 
 

Kurs med Hundforum

 
 eller med AnneCharlotte, kanske jag ska säga! Hon har öppenträningar nu i sommar, den här gången var det två grupper och Sky och jag var i den sista gruppen, vi var några färre i den, bara tre stycken, kanon bra, jag har ju bestämt mig att försöka att träna med färre nu, och framför allt när det är skott med. 
Vi började med att bygga en linje på vattnet, dummien låg i och vi fick ett skott, nästa kastades i när han var på väg tillbaka..och så fortsatte vi , det klarade han riktigt bra. Jag kan tycka att en av igångarna var något messig, men han tvekade inte att simma vidare, så varför han inte hade ordentligt påsjut vet jag inte, min första tanke var att han inte visste vad han gjorde, men det verkade han ju veta. 
Markeringar på linje, som inte var nå¨gra problem, lite för gasig då vi varit passiva när de andra körde sina linjer. 
Och så blev det sök där vi skickade var tredje hund, här kan han springa lite väl mycket, när andra varit ute, men han tog bra mark och jobbade, kom in tom, men jag skickade om och han fortsatte så fint. Han fick gå ut och försöka hitta dn sista och han jobbade riktigt bra, jag valde att bryta och beöna honom som sjutton istället för att köra slut på honom, när han hade jobbat och inte kommit in. 
 
Vi avslutade med en markering ut på myrmarken, som han inte heller hade ngt problem med, mer än att han valde att ta sig ett spa, gamla synder återkommer, när matten inte är på sin vakt!
 
Ja, både ris och ros, jag tycker ändå att han kan besinna sig något emellanåt i passiviteten, det känns inte helt hopplöst, med lugn och ro, kommer vi att lösa det, det får ta lite tid, det bästa är att jag är faktiskt väldigt trygg med Sky, och idag drogs jag inte med i hans upptempo, det går att lära gamla tanter oxå. Men jag ska gå ner ännu mer i tempo, det gör då ingetting! Och vi är riktigt duktiga, 15 minuters fotgående idag, hann vi oxå med, det är bra att jobba deltid!
 
 
Vår eminenta kastare :) Tack för bilderna Thina Johansson
 
 
 Tack bästa fröken för en bra lektion, hoppas det finns något för oss nästa vecka också!