Dagarna rullar
Gör de verkligen hemma hos oss, utan att det händer några världsnyheter. Men det är väl så i huvudsak vardagen är.


Vi trivs ganska bra, jag kan väl inte säga att vi inte gjort något i vinter för hur det än är så känner jag att någon form av aktivitet behöver min gode Martin, för inte mår någon bra av att helt plötsligt vara helt sysslolös. Jag kan nog inte kalla det träning, men någon form av hjärngympa blir det ialla fall några dagar i veckan.


Och en hel del prommenader, och just nu kan man ta sig fram på fler ställen än på hela vinter, härligt med lite nya -gamla ställen att utforska igen

men ibland blir det lite mer organiserat och vi försöker hålla liv i det som vi tränade i höstas, och då åker en eller två dummies med i fikan.

Tycker nog att vi har blivit riktigt duktiga på att träna lite för oss själva i vinter, ibland bara några minuter, men alltid är det något!


Än en gång var jag iväg och fick mysa med Lindas små svarta, vilka godingar och nästan leverans klara.


Vem kan motstå en sådan lite pärla?

Japp det var allt från oss den här gång, var rädda om er där ute!


Lite träning
Idag blev det lite träning med upptrampade gångar, lite lagom, så inte halkan kunde infinna sig. Vi började med ett lätt kaos med Linjetagen, men efter hand kom Murtan ner på jorden och vi kunde jobba på lugnt och fint. Idag blev det även en hel drös med markeringar, bäst att passa på när man har en träningskollega med, inte ofta det händer nu för tiden, mycket uppskattat av grabben. Avslutade med en dubbel, och idag är jag väldigt nöjd, tung i baken och markerad väldigt bra!


Vi kan allt se lite, lite grönt i backen....Zzzzzzzzz

Bloggtorkan är total, men det betyder inte att vi är helt ur gängorna bara lite.... Men vi försöker att vara lite aktiva ialla fall, mest blir det prommisar, träffar goda vänner och funderar på framtiden hur, när, vem, vad o s v....

Och när jag inte funderar så har jag varit fika ansvarig på Goldenklubbens trimkurs som
Annette Wennberg, Kennel Waterfreak´s var kursledare på och som den fotonörd jag är blev det lite foton på de nytrimmade hundarna.

Annars är vi så in i vassen......


eller tar en Golfrunda


är på fågeljakt....


spanar i skogen


tittar på snön så vi inte glömmer bort hur den ser ut.....


eller tar satts till vad livet har att erbjuda....

Nepp, nu blir det lite annat att fixa med, snart är det dags för den stundande Open Showen som GRK Östergötland är ansvariga för, jag hoppas att vi får en trevlig dag den 30:de januari, men fortfarande är det en hel del kvar att fixa.....