Det börjar se ljust ut

 
På många fronter, framför allt så börjar min rygg bli bättre och bättre. Jag tar det lugnt och bygger sakta, det är långt kvar innan jag är riktigt bra, men jag känner att jag blir bättre. Jippi!!
Dagarna blir ljusare och ljusare, snön försvann, kommer det mer eller ? Man kan inte riktigt veta, det är vackert med snö och renare med några minus, inte kul med jordstampat golv.
 
 
Sky och jag tränar på, fotkvartar, en om dagen har jag lovat mig själv, och gärna fler. Men det får inte bli ett tvång, lätt att det blir fel och ingen bra känsla. Det börjar likna något,och har fått lite annat gratis  men oxå har jag upptäckt en massa mindre bra delar. Vi jobbar vidare och bygger ett fint fotgånde, och försöker hitta känslan. Vi har även hunnit med lite jaktträning som linjer och markeringar med skott. En hel del stadgeträning har det oxå blivit, känns som vi kan träna det hundra gånger om dagen! Men vi hinnner mysa och ta igen oss oxå!
Kan man inte annat än bara älska den här hunden som är med på allt man gör! Alla borde ha en Sky !

Kvartar

 
Februari bjöd i år igen på full med snö, underbart om ni frågar oss. Blir lite mindre träning, men det går, men det blir mkt snö på dummiesarna, så man får försöka att göra lite annat! Så vi hängde på Lisas utmaning, fotkvartar i februari, vinnaren får en privatlektion. Jag tycker att vi startat bra, inte någon galen medverkan, men seriös och noggrann, ibland går det v'äldigt bra, men ibland mindre bra, som när vi både hade husse som skottade snö och ett gäng fasaner. Och ibland funkar det inte fast man inte har någon störning, men ibland funkar det så där underbart! Vi jobbar vidare och satsar på minst en kvart om dagen ! 

Januari

 
Vi börjar året bra, nytt år, ny månad, vi har hunnit med en hel del och det känns riktigt bra, visst finns det dippar, så som att ryggen aldrig vill bli frisk, efter 14 agar med lite tabletter så är den ändå inte så som jag vill. Men vi kollar vidare och hoppas den blir bra, och att jag körde på ett rådjur var inte heller något som jag ville, fy vad jobbigt, med oss och bilen gick det bra. Bloggen är mer än död och kameran har väl fått lite mer liv, så då var det på plats att dokumentera hela januari på en gång! En riktigt fin månad  med bra träning som är väl planerad.
 
 
Nu ser vi fram emot  februari, vi får se vad den bjuder på, än så länge rikligt med snö, men det gillar vi!