Aktivitetsmåndag


Ja, måndagen ska användas till icke apportering utan mer åt lydnadshållet är tänkt, nu har vi inte hunnit med så många gånger ännu. Men idag var vi på plats hos Thina och Brita, Men jag stannade på vägen och lät grabbarna rasta av sig ordentligt, Och där började vi med att aktivera oss med att sitta och vänta. Väl ute i Åby, tog jag fram kaffekoppen och ryggan, för att komma i fas efter jobbet. Idag var tanken att vi skulle jobba enbart med fotgående och sitta och titta. Men Brita hade varit på kurs i helgen i Nose Work, är ju väldigt nyfiken på den sporten, och vi provade lite, himla duktig Sky, polleten trillade ner direkt, även Martin fick prova, lite svårare för honom, men han hittade kapseln, efter att jag fått börjat om en gång!

.Mycklet trevlig stund i solen, vi hade kul ! Tack brudar!
 
 
 

I storskogen en söndag


Igår fick vi sällskap av rebecca, så det blev en tur upp till storskogen, snöfritt på vissa ställen, men snö och sjön var frusen så vi tog en sväng på den oxå. Lite fler vägar att gå, när äben mossen var frusen. Blev en skön sväng, och vi passade på att träna lite när vi hade hjälp!
 
Blev en härlig söndag som gick i familjens tecken :)

Markeringsträning


Ja, idag var det lite träning och markeringar. Jag tycker att det gick riktigt bra, visst är inte allt perfekt, men efter vårat nya träningsupplägg och hur det har utvecklats sig och att vi faktiskt inte har kastat en massa markeringar är jag satans nöjd med Pallevanten. Träningspassen behöver inte alltid vara super, utan man kan plocka gobitarna och då blir de så där guld ialla fall. Bra oxå att det går att ordna så att vi kan köra så det passar bra för hundarna. Tackar för idag!
 

Vi avslutade med en skön och härlig promis i solskenet!