Vår i vår hage

 
Söndagen blev en lång dag med många aktiviteter. Jag började med att gå på en introkurs för Nikon. Man får det när man köper kameran, lite mer kött på benen har jag nu. Finns mycket mer än på min gamla.
 
 
Efter det åkte jag hem, packade fikakorgen, tog med grabbarna till fårhagen, den lilla på Händelö. och där träffade vi Ancki och hennes tjejer. Fotografering, men också lite kråka. Men fotograferadet var prio ett, vi kröp omkring och de gyllene fick pyssla med sitt.
 
 
 
Några sköna lugna men varma timmar i en soliga vårhage. Hem och vila och fylla på med lite enrgi och så iväg igen. Date med Gunilla och Älva i Hult, lite träning, i ännu en vacker miljö. Markeringar och linjetag som jag tycker gick helt okej.
 
 
Blir lite lätt för mycket dessa underbara dagar, men vi har ialla fall haft en kanon daq. Med mycket sått och gott.
 
 
 
 
 

Söndag

Foto:Ancki
 
Söndagen innehöll allt för mycket roligheter, ingen tid för blogg, får se om jag hinner med en bildblogg från en härlig dag med många bilder och super sällskap.
 
 
Men innan det är dags för den tiden ska vi ut och bada kan jag tänka mig att grabbarna vill, då martins öra såg kanon bra ut i morse ! Måndag = avkoppling
 
 

Hult

 
 
Igår eftermiddag mötte jag upp Ancki och ewa i Hult, vi skulle träna en liten stund. Jag hade börjat med att ta en tur uppe vid Ågelsjön med grabbarna. Som martin inte ska hålla på att skaka och rulla runt för mkt nu med sitt öra, och han måste ju också få lite aktivitet.
Det var ialla fall underbart vackert och härligt när vi  satte igång med träningen. Theo var rätt i gasen, rinner små bäckar överallt och t om han kanske blev lite hänförd av allt det vackra. Tycker ändå att han skötte sig bra, tre markeringar på olika ställen, där det lades ut en dummie på tillbaka vägen. Vi gjorde bakåt ut på dessa. varierande avstånd, både till dummien och mig. Lite vila och sen lite jobb nere i ena bäcken. Och nu tyckte jag att han var mer med, fast han fick springa i det låga vattnet. Super bra dag. och han var faktiskt fokuserad, glad och hade fart.... Kul träning med variation. Som vanligt när jag kommer ihop med vissa blir det lite mer foton... Så bloggen får bli en mer eller mindre bildblogg...
 
 
Jag brukar ju försöka hålla kameran borta så mycket som möjligt när jag kör hund tillsammans med andra på mina egna ...men här kunde jag inte låta bli !
 
 
Och så ett fint gäng som jag fick av Ancki !
 
 
 
 
 
Idag blev jag extra glad när jag såg bilderna, för ibland inner man inte med och se sinnesstämningen när man tränar där ute, men jag tycker minsann att han ser glad, fokuserad och har en del fart. En grabb med glimten i ögat. Synd på cigarrgreppet, men det kommer på slutet ibland, eller när det går lite för fort med upptagen. det löser sig, det är jag säker på. Super härligt! tack tjejer.