Lite torka här och var

 
Fy ingen blogg på hela veckan... Men datorn har mesta dels varit avstängd och från telefonen orkar jag inte blogga. Även torka av aktiviter, en tisdagsprommis blev det ialla fall. Härligt i storskogen, det behövde både jag och grabbarna. Annars försöker vi få lite ordning både hemma och på de fyrbenta. Nu ska lite päls bort, och det gäller att passa på när det inte regnar.
Men nu börjar det att suga i tarmen, hade önskat lite bättre ljus så jag kunde ge mig ut och fota ialla fall. Träningsmässigt tar vi det lugnt, men jag funderar en hel del. Men har liksom inte kommit till någon slutsats ännu, men det kommer. Nu laddar vi för lite ledigt i helgen, det ska bli underbart!
 

Lönö

 
Egentligen hade jag tänkt tagit en riktig hemmadag... Men vädert var toppen och en fin, fint sällskap lockade, så vi drog till Lönö.
Lite träning och mycket babbel i solen. Bra träning och seriöst prat. Så vi kan verkligen prata om kvalite rakt igenom.
 
Martin fick komma ut och bara vara, nu försöker jag verkligen att lägga band på mig och inte låta honom få något jobb, lätt att man låter honom göra lite bara för att det är synd om honom, men han blir så hskligt glad och lite oaktsam, nu är det fritid under ornade förhållanden som gäller för storprinsen. Tror att han gillar det bättre än att få hämta några tygpåsar.
 
 
Annars var det markeringar på agendan som gällde. Som vi tar lite lättare på träningen nu och ser var vi står och känner efter lite hur det är så passar det bra. Idag hade jag faktiskt en kille som verkligen var med mig, underbart när han är med. Och inget direkt trams, en liten, liten urladdning som jag inte gör någon stor affär av, här gäller det att bygga, och när han är som idag då kan man verkligen berömma utan att det barkar åt skogen. Tycker att det mesta var bra idag, även stadgan som vi jobbar lite mer med just nu.
 

Nu gäller det att bygga vidare, för just de här gångerna i små sällskap, då är han riktigt fin och lyhörd. Fast jag ibland blir lite sne när vissa saker inte funkar, ser jag ändå fram emot den kommande våren och hoppas att det hänt lite till, för det är de här gångerna som verkligen ger hopp om att det kommer att ske lite till. Men vi har en hel del kvar...
 
 
 
Tack tjejer för en mycket trevlig förmiddag :)
 Foto:Ancki Strandberg
 

Klinga * två

 
Både igår och idag har det blivit träning. Igår mötte jag Annette vid Klinga. Först blev det en riktig lång rastrunda för mina grabbar, då jag kommer direkt från jobbet, och så han jag med lite kaffe i solen innan Annette dök upp. Lite markeringar på olika ställen kom vi överrens om.
Jag tycker att theo var rätt så frånvarande, visst kan han vara det de flesta gångerna, men det brukar bli bättre efter en stund, men igår var han rätt uppe i det blå. Eller så var jag lite ofokuserad. Vi kan ialla fall mycket bättre, men ett par härliga timmar i solen fick vi ialla fall som avslut på veckan.
 
Idag blev det åter igen Klinga, men med många fler. och idag hade jag verkligen inte lust att träna, kände mig rätt sliten och motivationen är lite bortblåst.
Vi kom efter ett tag överrens om att vi skulle gå på led och att två kastare gick inne i skogen och en gick med ledet. Theo fick vänta ett tag, när jag kastade, sen tog jag ut grabbarna och vi gick en prommis, medans några körde. Martin som är under lite vila pg a tassen, får snält finna sig i att inte fara omkring i skogen hur som helst, jag prioriterar promenader, istället för att han ska belasta tassen i arbete.
Lagom uppvärmnd gav vi oss iväg för att gå stigen medans vi fick markeringar, som hämtades och som bara var störning. Vi blev två hundar, Ebba och theo fick samsas. Till en början var han rätt så styrig och väldigt ofokuserad, men snart hade jag honom med mig. Jag är väldigt nöjd med jobbet idag, visst blev det någon knallning, men han går att få stopp på, sen sitter han bra när det far dummiesar och inte far iväg. Ett skapligt fotgående fick vi även till, och idag är jag extra nöjd med passiviteten. Och en skit rolig övning som gav mig lite motivation igen!
En härlig lördag blev det till slut :)