Skogen försvunnen

 
Idag fick det bli en sväng för att kolla hur båten mådde och när vi ändå var i krokarna, blev det en sväng upp till Ekmon. vad ska man säga...skogenär borta, inte skogen men träden och vägen upp var inte allt leka med, ren bil, blev väldigt skitig..
 
 
Vidare iväg och upp för att kolla båten, ja och där var det inte alls som i höstas..Träden var borta, och att hitta vår lilla stig ner till båten var inte det lättaste. Båten låg kvar, och skogen blir nog bra igen när de får bort allt ris och annat bråte. Men fin träningsmark är liksom borta. Men sjön är kvar och fina udden, tur det!
 
 
 
 

Fredags mys

 
Igår hade vi verkligen mys. Först en date med Annette och hennes tjejer. En prommis med gänget, tänk att man kan gå länge utan att gå långt. Jag är bäst på det. Första gången som Sky träffade de stora, men än en gång så gillar jag verkligen hans sätt att ta sig an vuxna hundar. Martin blev mer eller mindre galen, han sätt gillade jag inte!
 
Delar av de stora hade mycket spring i benen, utan att dra med de små, det gillas.
De små sysslade med det som passade dom bäst, utan att de stora lade sig i. Härligt att ha två valpar som inte leker som galningar!
Efter en fika i solen, ja solen hälsade på en stund, när Annette packade upp fika korgen! Tack för sällskap och fika.
 Vände vi hem och jag laddade om för mera fredagsmys, hemma hos Johanna, firande av hennes första egna lägenhet och Majken fick vara med och fira sin 12 års dag, ihop med flera tanter. God mat, lite dryck och en underbar tårta! Tack Johanna! Och jag var ute långt in på småtimmarna, tror det blir motion i soffan idag!
 
Godaste tårtan på länge :)

Vi mötte

 
Eller vi, jag mötte Aya, helt underbar liten tjej! Och så fick jag ju träffa Ancki oxå, tänk vilken bonus. Dagens möte var enbart fotografering, på en härlig kulle, i solen med blå himmel. Lycka!
 
Aya 13 veckor!
Först fick fröken Aya vara modell, Ancki hade lite önskemål, och jag ställde gärna upp, för att sedan använda gentjänsten på direkten.
Och Sky skulle få ta huvudbilder, jag har liksom inte lyckats med detta själv...men idag gick det prima, jag som handler och Ancki som fotograf!
 
Finaste grabben 14 veckor.
Hörru, har du inte bilder nu??
Tack för en härlig fotostund i solen!