Träff

 
Då fick vi äntligen träffa Johanna, Majken och deras nya lilla flockmedlem Ester. Några trevliga timmar med fika och babbel. Måste få säga att hon var väldigt mysig den lille trygg, kavat, nyfiken men ändå så cool!
 

Lördag - Styrelsemöte

 
Brukar ju inte blogga när man är på möte, men på lördagen var det möte i vår sektion, vi var uppe vid Sjörsjöns friluftsområde. Vi behövde kolla lite för vår familjedag/goldendag som vi kommer att arrangera där uppe den 1 september. Vi kommer att ha aktiviteter som man kan prova på under dagen, lite drive in utställning, prova på apportering, viltspår, rallylydnad, trimning och tipspromenad. Nu hoppas vi att många sluter upp och umgås med likasinade, delar erfarenheter och bara umgås över fikakorgen!
Och så fick jag äntligen se lilla Älva, så söt!
 
Älva och mamma Alice
 
Efter ett par timmar kände vi oss färdiga, jag tog grabbarna upp i skogen där vi bara hade det skönt och rörde på benen!
 
 
Trötta hundar och en nöjd matte, fortsate jag framför datan hela kvällen.... Ensam hemma, bäst att passa på nu är ialal fall vi ifatt med vårt liv i bloggen....Undrar vad söndagen har att bjuda på, jopp något riktigt trevligt!
 
 

Fredag - Limmerhult igen

Då blev det dags för Limmerhult igen, men denna gång som åskådare. Hundarna lämnade jag i Lambohov, där jag även passade på att gå vilse.
Men strax innan lunch var jag på plats och kunde titta i lugn och ro på eftermiddagspasset. Roliga övningar och väldigt duktiga hundar med förare, full fart och stor arbetslust, härligt att se! Så skönt att bara få njuta av fin miljö, härliga tvåbenta och som jag nämnde duktiga hundar.
 
 
Självklart lät jag Nikon jobba, här är bara ett axplock, de flesta ligger på fejjan, och här valde jag att lägga in lite bilder som har mer fokus på det som växer, men just dessa bilder tycker jag också väldigt mycket om, så hundar med naturens störning för linsen!