Fungerande vardag

 
Handlar det mesta om här nu! Det funkar fint för Sky att vara ensam ett par timmar varje dag. det var inte planerat att det skulle börja så här tidigt, men det blir inte alltid som man vill. Som han blev lite rund om magen, och det gick fort, försöker vi nu att blir smal och smäcker igen. Jag har en valp som är ständigt hungrig, ständigt på jakt efter något ätbart. Men  det går bra, man får passa, annars kommer mellanmålen bestå av, jord, mossa, gräs, tuvor, skit och allt annat. Har fått in bra rutiner med lite träningspass också, känns bra med det lilla vi gör.
Och idag fick vi sol på eftermiddagen, vi strossade omkring en liten bit hemmifrån och bara njöt! Senare på kvällen fick vi en rejäl hagelskur över oss...Aprilväder redan?
 
 
 

Valpkurs igen

 
Söndag och det betyder valpkurs. Andra tillfället och det var inget lockande väder. Och jag var väldigt seg, och jag tänkte att även Sky var rätt sliten efter gårdagen, och bilen var utlånad.... Jag tycker faktiskt att man kan träna när det regnar, men jag tänkte att det kanske var i kallaste laget idag, och Sky är inte gammal. Men Moa tänker på allt, kortare tillfälle och en miljöpromenad runt Lindå småbåthamn. Drygt en timme höll vi på, vi provade godisträd, olika underlagg som fanns lite här och där, gick på bryggorna,klättrade på stenar, kände sanden mellan tårna. En riktigt trevlig och nyttig lektion! Det var rätt skönt att komma hem till stugvärmen och torka oss torra.

WT i Slycke

 
Igår åkte vi iväg till Slycke för att kolla på ett WT, många kåndisar för mig som startade, tyvärr kunde jag inte se alla. Sky fick komma ut lite och mingla vid samlingen och fikat. Jag gick runt ensam och kollade in rutorna. Jag hade en fin, fin dag, fast jag trodde nog att det skulle vara varmare. Innan vi åkte hem fick Sky träffa Charlotte och farmor Luna, en riktig härlig krut dam, som bjöd upp till lite lek! Grattis alla som vi känner till fin, fina prestationer....Nu får det bli bilder istället!