Tullgarn

 
Igår drog vi till Tullgarn för att titta, shoppa och bara ha en trevlig dag! Varmt och skönt och många fler som också ville göra som oss. Självklart ville vi också se på Agria Swedish Gamefair Cup, som i dagarna två hade varit en lagtävling, vi höll på att missa allt då finalen gick väldigt fort, skönt för de aktiva. En ruta hann vi med! Men de tre bästa fick även gå i en final i stora ringen framför slottet!  Nu får det bli lite bilder i stället!
 
 
Stort GRATTIS brudar, det var skoj och nervöst att se er !! 

En och annan dyker upp

 
 
Och så  sist men inte minst, skogens konung som jag och Brita "sprang på" ...... jag körde bil och brita knäppte, bra kombo!
 

Att se möjligheterna

Att titta i bakspegeln är inte helt fel, men att fastna i problemen är inte rätt. I år har vi haft en nystart på många vis, från av att totalt lägga av till att faktiskt vilja fortsätta. I helgen provade vi att starta B-prov, ganska läskigt faktiskt, men inte dog jag! Samma hund hemma. Vem vill ha en nolla? Ingen, men nu blev det så och för dagarna var vi inte bättre. Och Sky var den hund som han är när inte matte ställer upp, man kan se det på olika sätt, men efter många tankar och goda samtal, så är jag helt klar med att utan att få ner honom i rätt sinnes stämning så har vi inget på prov att göra! Han kommer lätt att klara av att göra ett prov i vilken sinnes  stämning som helst, men aldrig med gott resultat. Om jag visste det jag visste idag om min hund, när vi startade våran karriär, då hade jag sluppit alla värdelös känslor, men att lära och gå vidare är inte fel heller. Att träna stadga i grupp med en hund som går igång på rörelser är idiotiskt, att kasta mer och mer fast man inte hämtar är skit ! Att tvinga sin hund till olika saker skapar ingen god relation för det och  lära sin hund är två olika saker! Min hund var inte obildbar, jag var ingen dålig hundförare, jag hade inte kunskapen, utan tränade min hund som alla andra tränade sin hund. Inte kunde jag tro fast varnings klockorna ringde att det var så här!  Antagligen går inte allt att ställa till rätta, men jag hoppas att det mesta går att fixa. Och jag har en fantastiskt hund som faktiskt vill och gillar att jobba fortfarande. Och jag ska räta på ryggen, slappna av, och träna min hund!
Tack för bilderna Ancki