Vatten och Sökkurs del 2

 
I helgen var jag och Sky iväg på andra tillfället på Vatten och sök kursen med Lisa och Johan. Lördagen tillbringades i vattnet där vi jobbade med linjer, sorteringsövningar och markeringar. Vilken dag, jag är faktiskt imponerad av Skys arbete i vattnet, lite mer att önska av passiviteten, men det tar sig. Vi fick verkligen utmaningar, som han löste riktigt bra, vilken hund jag har. Jag tänker inte orda så mycket vad vi gjorde, utan suga på karamellen och vara lycklig! Lagom möra vände vi ner till natthärberget för att äta och vila... För att vara utvilade till söndagens sök arbete med Johan, här bjöds vi verkligen på ett smörgåsbord med olika upplägg, tänk att sök är verkligen mycket mer än ett retrieversök. Jag är snurrig av lärdom.... och är så sugen på mera! Om Sky imponerade på arbetet igår, så var det väldigt ojämnt i sökskogen, att han imponerade i passiviteten är riktigt gott. Vilken helg vi har haft, fortsättningen var verkligen helt suverän, och härliga kursdeltagare med lika härliga hundar! Jag är mer än nöjd, bästa kursen i år! Tack Lisa och Johan, vi vill ha mer :)!!
 
 
 
 
Bästa pallevanten en del gråa hårstrån ger du mig allt <3

IPO-R del 2

 
Söndagen tillbringade vi i betongen.. Spännande och klurigt när vi skulle leta människor. En upplevelse att prova på, men som jag nämnde i förra inlägget, mycket arbete ! Nu har vi ialla fall provat på, och det var roligt. Jag tycker att Sky fattade lite ialla fall, och skulle vi nu vilja hålla på med detta, då får vi nog ta en paus med jakten för att gå in för detta till 100% i början! Tack för en härlig, spännande och lärorik helg!
Varning för många bilder.....
 
 
 
 

IPO-R del 1

 
I helgen var jag och Sky och testade på IPO-R på Hundforum, med AnneCharlotte som instruktör. Att komma till bästa fröken som inte hade tygpåsar eller pangare  med sig var väldigt märkligt!  Och att sedan balansera på stegar som lågen bit från  marken, hoppa upp på bord och allt annat som ingår i lydnads delen var helt nytt och väldigt konstigt! En härlig grupp hamnade vi i, där vi var mycket blåbär, men jag tycker att det verkar vara en väldigt rolig och spännade gren inom hundsporten, men också mycket jobb som med allt annat inom hundgrenarna. På lördagen gick vi bara igenom lydnaden, varmt var det, men med små korta pass  gick det väldigt bra att köra ! Och det var roligt, och att de andra hade kommit en bra bit längre gjorde att man såg hur det kommer att se ut när allt börjar bli klart, var riktigt bra! Bilderna får berätta vad vi sysslade med.. Vi hade ialla fall en riktigt intressant och rolig förmiddag! Jag och Gunilla är fotografer! Del två, ruinsök kommer inom snar framtid....