Sista dagen

 
På detta året har vi hunnit med en hel del. Först fixade vi lite hemma innan vi drog iväg för lite aktivitet. Egentligen hade jag nog bara tänkt att vi skulle röra på oss, men det blev lite träning också. mest stadge träning.
 
 
Men grabbarna fick även hämta en tygpåse, lyckan var total. Tycker att det gick skapligt, och efter en tillsägelse, så skötte sig Minimannen efter regelboken.
 
 
 
Lite avkoppling
 
 
Och så lite mer träning innan vi vände hem igen.
 
 
För att ta en Nyårsfika med Astrid och Ruben.
 
resten av kvällen har vi ätit och softat och mått bra, hört att det smäller en hel del, men ingen tar åt sig speciellt. Minimannen tror ibland att någon dukar här ute och skäller.
 
Vi avslutar med att önska våra bloggläsare ett riktigt Gott Nytt År!
 

Länge sedan

 
Vi var i Gårdeby och träffade några av våra bästa vänner. men idag blev det av! Och vi fick allt med oss, glada tokiga hundar, underbart väder, go fika och massor av babbel och lite bilder också. Tre timmar går fort i trevligt sällskap.
 
Livet är så underbart...
 
Martin tyckte att Millie luktade gudomligt, t om med tungan hamnade på svaj!
 
Är en väluppfostrad miniprins, väntar på min tur!
 
Storprinsen gillar verkligen allt i Gårdeby
 
Inte lätt att ha en miniprins i hasorna
 
En Iller är lös....
 
Den vackraste miniprinsen som finns!
 
Nu tar vi ett stort språng in i helgen och hoppas att det inte tar allt för lång tid innan vi ses igen!
 
 

Lediga dagar

 
Och vi har det rätt så gott, men jag har mer eller mindre fått ett komaliknade tillstånd. Känns inte helt okej att bara dratta runt och inte göra mer än stunden ger. Visst är man konstig?
 
 
Vi är ialla fall ute och rör på oss, både i frihet och ibland under ansvar. Men faktiskt har tränings lusten kommit smugande mer och mer. Och med en ungdom, då är det inte okej att bara dra omkring. Känns som om vi borde komma igång.
 
 
Vädret har ju ställt till det en hel del, då menar jag att det är snorhalt där ute. Kanske inte det lättaste att sätta igång med träning.
 
 
Nu behöver vi absolut uppdatera våra hjärnor en smula, tror att vi kommer att må mycket bättre då. För det räcker snart inte med att bara  röra på benen för miniprinsen, han behöver lite hjärngympa. Men lite nytta har vi alla fall fått gjort, trimning har påbörjats, puhhhh vilka ovårdade hundar jag har. Nu har jag en som antagligen har blivit massakerad och ser mer ut som en labbe, medans den andre behöver ännu en omgång med saxen, men det blir lika illa där. Inte bra att ta en paus med trimningen, för jag är väldigt ringrostig. Vi får väl se hur det blir när det blir färdigt, ingen ska ialla fall i snyggringen än på ett tag som dom fäller som bara den, och då skulle man väl inte kunna fylla en påse med hår eller?
 
Men idag tog vi ialla  fall en nostalgi tripp ut till ridskolan i Åby, länge sedan jag var där. Mysigt att se de gamla kusarna som man skumpat omkring på, känna lukten och höra hästarnas frustande, det är liksom ett välbehag att gå in i stallet. japp det var tider det, när man sprang i stallet titt som tätt!
 
 
Två kändisar från min tid, Coolgrim och Joker
 
Undrar om detta kan vara Sherry, Falco och Merlot, eller några nya?
 
Tror den brune är Saphire
 
Här är ialla fall Nisse, en favvo
 
Lunchdags, vi vet vart vi bor, ingen fara!
 
Och så ungdomarna som bjöd på lite show!
 
Då får vi se om vi kan gå ur koman och få lite gjort, jag gör ett försök!