Träning

 
Idag var det dags för träning, då prinsarna hade fått vilat igår, tyckte jag att det var dags för lite träning. Klockan 10 mötte vi upp Gunilla och Älva. Jag hade tänkt ut att vi skulle jobba med vår övning, men att vi kunde göra något mer, med en paus emellan. Jag hade inte varit där vi skulle träna, men jag hittade ett ställe som vi kunde göra stoppsignalövningen. men först skulle vi göra något annat som Gunilla hade. Och den lätt väldigt bra, linjetag över fält, jag har sett fram emot att få jobba lite på fält då vi mest har varit i skogen på sista tiden, så det lät hur bra som helst. Vi började med att hålla en rak linje ut tilll punkten, där vi la ut fyra diskar väl gömda. Skickade på närsök, för att befästa platsen. När detta var klart preparerade vi med dummies, vände om och gick tillbaka mot platsen där vi skulle skicka ifrån.
 Vi skickade över ett litet dike, första skicket var inga problem, han gick som tåget...Lite vila i skuggan och så ett nytt skick, men icke... Det gick inte, nu var hjärnan tömd. Vi satte oss och vilade i skuggan och tittade på Gunilla och Älva  när de jobbade klart. Dags för paus, och då fick martin också vara med, vi fikade och satt och små pratade, hundarna var med och tog det lugnt.
Sen blev det lite show, martin och Gunilla hade en liten uppvisning... Jag är impad att han höll sig till henne hela tiden, det brukar faktiskt vara så att matte är bäst... men inte idag.
 
En liten rast runda och in i bilen för grabbarna när jag skulle kasta åt Gunilla och Älva. Sen var det Theos tur igen, men när han väl kom ut, bestämde jag mig snabbt för att någon/några markeringar fick räcka idag, det blev ingen övning då jag tyckte att han inte var i rätt fas och så lite fotografering...
 
 
Idag var det just en sådan träning där vi kanske inte lyckades fullt ut med övningarna, men ändå var det en jätte bra träning. Jag åkte hem och var nöjd, grabbarna trötta och säkert rätt nöjda också. det finns flera bitar som jag kan se på, att det inte riktigt funkade fullt ut, men vilken träning det blev ialla fall. Vi avslutade det hela med att sitta ner och ha efter snack och då hade jag en miniprins som lade sig ner och kom till ro, och det värmer mer än lyckade övningar!
 
 
Tack Gunilla och Älva för en härlig och givande förmiddag :)
 
 

WT

 
Igår var det dags för WT i slycke i SSRK östergötlands regi.... Jag skulle vara funkis. Underbart härlig dag, jag gömde mig i skogen och hanterade väl ca 60 dummies. Det blev många timmar med tygpåsarna och ett gång hundar. Roligt att få se så många hundar på samma markering/linjetag. Visst blir jag sugen att själv få vara med. WT är roligt, men just nu kan jag inte. När man står så där och inte är inne i elden då ser man faktiskt hur mycket ströning som det är runt omkring. Det passar ju inte oss, övningarna fixar vi, men störningen, inte ialla fall just nu. Men det är ju roligt att få hjälpa till också. perfekt fotoväder som jag inte kunde ta del av fullt ut, hade ju lite annat att syssla med, men några mingelbilder fick jag ialla fall till! tack för en toppen dag, jag hade roligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutar mad dagens Vitsippa till alla inblanade för en härlig dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänk att

 
jag fick med mig "lillplutten" ut i skogen...Inte illa tre av mina fem favorit grabbar, mer än hälften. Underbart väder, så vi drog till urskogen, fika, skogsprommis och bad... det där med bad gällde då bara 50% av oss. Skönt att få avsluta veckan och samla lite ny energi.
Vissa simmar ut och söker... ja vem, vet vad? Bara han själv...
 
Bäst att passa på...Nytt idol kort ;)
 
Shake baby shake .....
 
Fika är gott!
 
Vi röjer runt lite här och där..
 
 
Triss i favoriter
 
Svalka
 
 
Japp nu får vi hoppas att vissa är laddade för kommade uppdrag och de andra är urladdade för icke kommande...men jag tror att alla är nöjda efter helgen både två som fyrbenta....ser ut att bli fint väder, njut för det ska jag göra!