Tränings stunder

 
Efter Norge trippen, sög det i träningstarmen och grabbarna behövde lite aktivitet. Så vi drog till skogs i dagarna två, med både aktivitet för kroppen och huvudet.
 
Mycket fotgående och mycket vatten, jobb med tillit och förtroende. På lördagen gick fotgåendet mycket bra, men förtreoendet var rätt kasst, men på söndagen var fotgåendet mer okoncentrerat men förtroendet mycket bättre. Två mycket bra träningar med bra feedback!
Foto Ancki Strandberg
 
 
 

Norge

 
En minisemester till Norge, mest för att hälsa på äldsta sonen som flyttat dit. Ett underbart vackert land, tre dagar blev det, en dag i huvudstaden Olso, men mycket tid spenderades i Jockes trakter i byn Dal. Här komer bilder istället för ord...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista idioten var visst inte född

tänkte jag när jag postade ett mail i morse... Men någon ska väl vara det. Inför detta år hade jag en del saker som jag ville göra. Men inget blev som det var planerat, vi blev hemma i Norpan. Jag hade en annan önskan också, och det var att få starta på lilla retriever i år, men även det rann ut i sanden. Såg starten någon stans borta i himlavalvet. Men så är jag ju inte som alla andra och sista idoten var ju inte född. Och mår inte jag och min hund dåligt av att starta på lilla, då behöver ingen annan göra det . En bra dag då kan det gå skapligt, en dålig dag, ja då kan det gå åt helvetet. Och jag vet ju vad jag har i snöret när jag åker dit och vi är ju inte som alla andra, vi är oss själva. Så minimannen och jag åker till Lilla på Naddö och gör vårt bästa, för vem vet hur vi har det nästa ?