Hämtar andanEfter dagar fyllda med kalas, träning, kurs och möte, tar vi det mycket lugnt. Vi badar, prommenerar och bara är för att ta sats in i helgen. Känns rätt bra att hämta andan ibland och sjunka ner tidigt i soffab och bara vara.

Men vi har varit på valpmys, en liten Eddie av rasen Cavaljer kuíng charles spaniel. Inte lätt fotade precis, när jag väl var på marken var han i mitt knä i ett jehu..men några blev det på sötingen!


Titta Annelie vad jag har!


Här kommer jag!


Goding

Börjar bli trött


Och vips så sov han

Som vi var i Åby, fick de gyllene en simtur innan jag skulle krypa omkring på alla fyra och sniffa valp, tror nog dom blev nöjda att besöka Glottern.


Snabbt ska det gå


Lite lugnare, men vattnet försvinner inte


Tjohoo, livet är undebart


Även Murtprinsen njuter av fulla drag!

och det fortsätter vi med alla tre ett par dagar till!

BehagligtGammal bild som Lena tog förra veckan

 lugn har infunnit sig i min kropp efter gårdagens kurs i Limmerhult. Lite sorligt är det allt att det var sista gången. Tror nog jag överlever, men riktigt säker är jag inte. Hoppas verkligen att det blir ett par tillfällen i sommar. Jag är så nöjd med Theo, och en aning med mig själv, finns så mycket jag kan förbättra, men det kommer när jag blir säkrare och att min kropp inte alltid känns så klumpig.

Idag var det markeringsarbete. Ett noga uttänkt upplägg, som vanligt hade Calle och Cinna lagt upp. Vi tog oss en bit upp i skogen och sen serverades markeringar i olika terräng och i olika svårighets grader. Vi gick utmed stigen och stannade upp på fyra olika ställen, dolt nerslag, dold kastare, men på några ställen var nerslagsplatsen känd, fast vi skickade från en helt annan plats och vinkel.
På den första snurrade Theo omkring en hel del,jag tog in och fick en ny, nu gick det bra. Direkt fram till mig och i handen, jägarns vad snabb jag är att ta den ifrån honom. Vi fortsatte att göra bra ifrån oss, bra markeringsarbete och direkt in och i handen på alla som han hämtade. och på slutet kunde jag faktiskt låta honom hålla den en tag innan jag "ryckte" bort den ut munnen Så nöjd, det går inte att beskriva, visst har vi en massa att jobba på, men det gör vi sakta men säkert, känner att jag fegar ur en del och låser mig, det ska bli ändring. Nu blir det ganska mycket stadgeträning, ska bara klura hur vi kan göra det på bästa sätt men först lite välbehövlig vila både för mig och minimannen.
Tack än en gång gänget på Limmerhult och tack Cinna för de fina orden!

1-års kalas


Stina (Från S-kullen), Astrid, Love och Theo

Eller vi kanske ska kalla det 1-års röj? Igår hade Annette bjudit in alla valpar från Waterfreak´s T-kull till kalas. Synd nog så kom inte fler än tre, men vi som var där hade roligt och trevlig för alla fem. Och att Maria och Love kom ända från Stockholm och förgyllde vår dag var super.Vi åkte en bit bort för att ha både tillgång till öppna ytor och lite vatten. Vi började lite lugnt med  trimning, eller vi är väl synd att säga, Love fick sig en genomgång och även Theo fick en tillsyning av Annette, så nu är det mer eller mindre perfekt! Lite skola hade vi också innan gänget fick braka loss. Om det är något gänget kan så är det springa, jag tror att dom sprang och simmade i närmare fem timmar. Lite vila mitt i när vi blev bjudna på grillad korv och 1-års tårta. Då fick dom snällt koppla av en stund med fina grisöron som Annette hade fixat, tror nog inte att dom misstyckte.

Goa brorsan

Söta syrran

Brottning på killars vis


jag och min bror


den vita prinsen från Stockholm


Ett års tårtan!

Efter matpaus och babbel fortsatte den härliga dagen med lite vilt, en kråka och and hade fått följa med. Love som inte var bekant med vilt, fattade tycke för anden, den kunde nog ha följt med till Stockholm. det är så roligt att se att även om det var första gången som han testade så var det inga större problem, stolt Love och enäven en stolt matte Maria. De andra fick också smaka, duktiga grabbar och tjejer, inga problem med vilt, Theo och jag skötte oss exemplariskt, det där med fågel är riktigt fint tycker Theo och avlämningarna går mycket bättre då.


Love och anden


Fina Astrid


Kennelmamman och syster yster, och så en liten kråka

Sen fortsatte vi i samma anda, är det fest så är det, mer spring och mer bad. Efter sex timmar tyckte vi att det var lagom att åka hemåt, trötta och super nöjda efter en fantastisk dag ! tack Annette att du fixade och ordnade för oss som kunde komma och för gofika och grillade korvar. Myyyys!


Theo Astrid och Love, laddade igen


Lyckliga miniprinsen


Kung för en dag? Jo ialla fall i vattnet.


Tack för en underbar dag, nu springer vi vidare i livet och hoppas att vi snart ses igen!