Det är

väl nu man ska göra en års summering av det gångna året..... 2013 är ett år som sprungit iväg fortare än vanligt, jag har tränat och tränat, dels för jag gillar det, dels för att ibland har det gått bra och då vill man träna mer, ibland dåligt och då vill jag också träna mer. Träna är KUL. Men det har inte alltid varit så i år, vi började året i en svacka.....känslomässigt, jobbade upp oss sakta men säkert och just nu känns det helt okej. Rätt bra att avsluta ett år så. Jag har även i år lärt mig en hel del både om mig själv och om andra, jag har hittat tillbaka lite och fått ny syn på andra saker. Alltså jag har utvecklats. Som vanligt finns det dåliga och bra saker i livet, jag tar de dåliga som lärdom och de bra stoppar jag i ryggsäcken. Jag kommer att lämna kvar lite, säga upp lite och ta med mig lite från 2013...när vi går in i 2014. Tänk att jag fått varit med om ett år till och ändå ha både hälsa och förstånd kvar. Med denna lilla summering av 2013 vill jag och Gyllenprinsarna önska er alla ett GOTT SLUT och

Bildbomb

Igår drog jag och Gunilla till grannkommunen för att titta på när Nina, AC, Moa, Charlotte och en tjej till som jag tyvärr inte kommer ihåg vad hon heter. Dom skulle köra på linjen, dirrigeringar, markeringar, skott ja allt var med. Vi hade turen med oss, vädret var underbart. Gunilla var duktig och tränade passivitet, men jag tog bara med mig Nikon, visst behöver vi detta, men med mycket skott då blir det lite väl jobbigt och jag behövde bara se och njuta. Underbara ekipage, där fokus, kärlek, glädje, full fart och tillit var några av bitarna som vi fick njuta av. Dit kanske jag också kommer en dag. Men så länge kan jag ju njuta av andra och det är inte illa det också. Tack för några underbara timmar och som jag hade för många bilder med mig hem, några har hamnat på FB, men här kommer några nya. Nja några fick visst vara med både här och där. Är inte helnöjd med bilderna, kanske är det ändå Nikon som är lite krasslig eller är det vinterljuset som är himla svårt att jobba i. Vem vet, vi får vänta och se.

Storskogen

Idag var det dags för avkoppling och bara tid i storskogen med bästa Brita och Smilla, men innan vi kom dit var jag tvungen att stanna till på ett av mina favvoställen och titta lite på hästarna, det är så vackert. Det blev en massa babbel, skratt och fika, go choklad tårta och kaffe i det fria. Vi njöt och bara var. På avstånd hörde vi att jakten höll på som bäst. jag hade nog tänkt fotat som en tok, men vi bubblade nog för mycket, för kameran var nästan tom. Detta behövde både jag och prinsarna, lite tid för avkoppling.