Isande vindar

 
Och vi är inte alls överens om att det är en aning kallt ute, jag och min käre vän! Ja vore det inte för vinden, då skulle det vara underbart....

Valp, våffla och solmys

 
Tre flygor i en smäll, för en trött kropp! Härliga timmar i Gullebo, och valpen Connie var lika underbar som hon ser ut. Stort Lycka till med henne, och tack för rogivande timmar !
 
 

Fin främmande

 Syskonen Joy och Vicks 
 
Igår hade vi långväga besök av Pia och hennes tjejer och så Nina med Vicks !  Skys syskon från en annan mor ! Vansinnigt roligt att genom sina små fyrbenta vänner får nya härliga bekanta och några blir livslånga vänner efter ett tag. Vi fick en härlig dag, där det mest blev fokus på små syskonen, då Nina inte har hållt på med jakten, däremot är hon en van hundmänniska. Så himla roligt att se de jobba, och Vicks då som är en riktig färsking på jakten, jag kan gott säga att det satt en hel del i generna. Ja, och det är bara de små och söta som fastnar på bild...Tack Pia, Nina och B-M för en solig och härlig dag, jag var riktigt mör, men också glad när kvällen kom, det blev ingen sen lördagskväll för mig!  
 
Och när man kommer till Norrköping så hittar man fåglar oxå, tänk vilka skatter det finns !