Tullgarn

 
 
Igår åkte jag, Ancki och Gunilla till Tullgarn. Och inte ett dugg besvikna blev vi, fanns hur mycket som helst att titta på. Jag fastnade vid rutorna i Agria Swedish Fair Cup, lite mer än mina kompisar, de drog på shopping, jag var inte direkt sugen, just nu behöver jag inte så mycket, vi har så vi klarar oss. Träffade en hel del kändisar, roligt att ses och prata lite. Såg så många duktiga hundar och så klart hejjade jag lite extra på två lag med Gyllenpälsar. Och såg en del som gav mig ståpäls. Ja vad ska man säga, att vi har en hel del super retriever i vårt avlånga land och även förare. Att även kunna stänga ute all störning som är runt omkring på en jaktmässa och prestera sitt yttersta det tycker jag ger en extra eloge. Ja säger någon, det är elithundar visst är det elithundar, men inga maskiner.
 
Ett stort Grattis till finalplats och ett stort lycka till idag , grabbar och tjejer..
 
Flera östgötar, tjejerna som gillar att ha kul. Ha det super på NM.
 
Tack Ancki och Gunilla för en suverän dag...det gör vi om!
 
 
 

Dagarna går

 
 
Och vi håller igång Martin och jag med lite olika saker. Ute på prommisar, i sällskap coh ensamma. Visst är det tomt, det känns som jag blev lurad på tiden. Men nu kommer sommaren och vi ska ha roligt, visst tänker vi på lillebror och ibland mer, lite lättare är det att jag verkligen tog ett beslut som jag aldrig kommer att ångra. Det lovade jag mig själv när vi visste hur det låg till, att när det går utför, jag då är det slut. kanske att jag väntade en aning för länge. Men han gav mig den bästa gåvan, innan han lämnade jordelivet, vi blev ett team i arbetet.
Men nu väntar helgen...en extra dag ledig och jag drar till tullgarn, ska bli skita kul, har faktiskt aldrig besök mässan. Sen blir det lite jobb, lite fix och sen avslutar vi med att ta en sväng till Club Showen. Den här sommaren kommer antagligen inte hålla mycket träning, då Martin inte tränar så mycket, det kan kännas tråkigt, men vi kommer ialla fall, besöka andra träningar och tur är väl det. För tränings livet vill vi inte vara utan. Och antagligen lär jag mig lite till och det kan ju inte vara en nackdel. Men först tar vi helg och hittar på en massa roligheter!

Saknaden

 
Är lite större idag än den var igår ! Och så kommer det att antagligen vara, idag skulle han ha varit med, vi känner oss lite halva Martin och jag när vi susar iväg och träffar våra vänner, hur härligt det än är. och jag har ju fixat och donat med div bilder och läst bloggen, gråtit och skattat. Minnen är underbara!
 
Bildspelet var ett bra sorgearbete, och nu när det är slut, blir det genast lite tomt. Här kan man se den Theos film
Men idag är just en sådan dag, då han skulle varit med, en annan dag kommer det inte att göra lika ont. Vi traskar vidare för så är livet....
Tur att jag har Storprinsen som ser efter mig!
 
 
Tack tjejer för en varm men härligt underbar dag !