Härliga solIdag var den äntligen här, men som vanligt på måndagar tillbringar jag min tid på jobbet. Men jag slutar tidigt, så jag snabbade mig allt jag kunde för att komma hem. Tog med Murtan till vår lillskog, tänkte bara ta en prommis först, men sen kom jag på att vi allt kunde träna lite i våran "hinderbana" som jag upptäckte för ett par veckor sedan, hade ju tänkt mig lite rolig träning med tygpåsar där nere, men det satte något vitt från himlen stopp för.
Men idag blev det lite hopp ialla fall, stilarna är många och det gäller att hålla tungan rätt i munnen.
Underbart skönt hann vi att ha, men solen försvinner rätt så snart inne i skogen fast den är liten. Måndagar är också vår prommisdag med vännen Lotta, så det blev en sväng i Pryssgården/Eneby fram på kvällen, men hua så kallt det var, lite snabbare än vanligt gick det nog ikväll.


Och så avslutar vi med att säga GRATTIS till lill-husse som fyller 18 år i morgon, tänk vad åren går, nu finns det inga småttingar kvar här i huset!

SkogsturIdag blev ryggan äntligen packad med div fika, vi hade date med tjejerna från Gårdeby. Strax efter 11.00 stack vi iväg upp mot Sörsjön för att dra oss inåt skogen, tog vägen förbi Ekmon för att se om det stog kvar.Vi gillar det där stället och framför allt Martin, där tror jag han skulle må som en "kung", skogen, sorken och friheten, men han får nöja sig med att vara på besök emellanåt och leva som en "prins" i Herstadberg istället.Blev en snöpulsade tur (nu finns en upptrampad stig en bra bit i milspåret). Härliga timmar, inte frös vi. Blev t om en fika på en stock i skogen.


Millie


Ebba


Knack, knack är det någon hemma?


Go och glad!


Snöööööööö.........

Avslutade med ännu en fika vid Ekmon!


Tack tjejer för några energi givande timmar i skogen!

Det dåliga samvetetSnö så långt ögat når...... Gillar vi snö? Just nu känns det som om att den kunde väntat ett bra tag till. För i år har vi bara varit utan snö i ca 6-7 månader, känns som om den kunde väntat lite längre innan den kom.Här ute hos oss händer det inte speciellt mycket just nu, jag försöker så gott jag kan aktivera Martin, mycket prommenader blir det. Men ibland känner jag att det inte är tillräckligt, tråkigt nog kommer rådjur, harar och annat roligt närmare in på knuten. Och martin känner till varje vrå där dom står och trycker. Somliga tycekr nog att man ska ha  "pli" på sin hund att den inte springer efter, men det har inte jag, så då väljer jag at ha honom kopplad och jag tänker inte lägga ner någon större energi på att få honom att inte springa efter i dags läget.
Och då får man ta bilen til mindre kända platser, där grabben kan få ströva fritt, där inte E4.an loch tåget går utanför knuten.
Jag får iala fall dåligt samvete för att min hund inte får till räckligt med stimmulans just nu! Inte en skön känsla!
Men som alltid så blir det nog bättre med tiden, vi får trampa ur november och ge oss in i december med julhysterin och allt annat vad den månaden innebär. Vi överlever nog det här med!