Livets glada dagar

Igår vad det tisdag och då går vi på tisdagspromis. Varmt var bara förnamnet, så kvickt bestämde vi oss för att någon långsväng på 2-3 timmar var det inte tal om. Det blev en sväng upp till Rolandssjön, en hel del badfolk, men vi knölade iväg en bra bit och hittade ett fint ställe, där vi kunde slappa och fika i godan ro. Extra fika bröd, då vi var tvugna att fira att Smillas HD och Ad var kanon. Stort GRATTIS!
Var en skön eftermiddag där vi hämtade ny energi för resten av veckan.


Skönt med ett svalkade dopp


Somliga badar mer än andra


Filosoferar
Smilla, GRATTIS tjejen!


Brita och Siri


Brita lite avslappnad


Brita med kameran


Om man väntar tillräckligt länge så kaaanske bladet förvandlas till en dummie


Murtan!

Vi hann med lite till, blev en sväng på kvällen runt strömmen i fin, fint sällskap. Herre gud vad jag är social. Men det gillar jag.

Gånger två

Den här gången två besök hos Annette och hennes guldklimpar, ett på söndagen och ett på måndagen...Härliga guldklimpar som verkligen är hur fina, mysiga, härliga jag säg vad dom inte är... Väldigt svårt kommer det ialla fall vara att bestämma sig för vilken, just nu finns det ngt hos alla hanarna som jag gillar... Men jag har ju ett bra tag på mig att upptäcka och kolla in dom ännu, här ska inte brådska... Ibland kan jag önska att det skulle bara ha varit en hane... Men det ger sig nog med tiden. Namn har jag inte hellr färdigt, herre gud, verkar vara helt stopp i tankeverksamheten.
Slänger in lite bilder på knoddarna.. Se och njut!Söndag

Söndagen ägnades för åt valp glutt! (Kommer i annan blogg)....Grillat med hela familjen och en tur upp till båten på kvällskvisten. Vi anade att den behövdes tömmas på vatten och det hade vi rätt i. Vi passade även på att ta en tur och Martin fick även lite vattenarbete, strax före 21 gav vi upp....knotten ville suga ut allt vårt blod.Älskar sommaren och kvällar med sol....


Nu ligger lilla båten säkert ett tag till.


Här är en som trivs som fisken i vattnet


En gyllene i prins i ett gyllene ljus!