Foto fredag


 
 
Idag fick kameran hänga med till jobbet, jag har en liten kompis utanför som jag tänkte föreviga. En Björktrast, ingen snäll en den där, jag brukar hänga upp lite frukt som inte går att använda till fåglarna, och vem har roffat åt sig hela stället, jopp den där Björktrasten, ingen kommer i närheten så länge den är där, det hade gått och väl räckt åt alla. Japp en del är riktiga efosar och tänker bara på sig själva...
Har ialal fall haft en riktigt bra dag, vi tog en sväng grabbarna och jag, lite stoppsignal som funkade ypperligt och mycket lek, idag var det lekdag! Snart är vi i februari.....och jag har lyckats att blogga alla dagar utan tre små i januari,får se om jag kan slå detta i februari, kanske kan bli hela månaden.
 
Min lille vän !
 
Fredags fika!
 
Utan för min dörr, vackert!
 
Lekt lite med inställningar
 
Så här kan det bli...
 
Den här gillar jag ...
 
Här kommer den igen, den lille :)
 
Fredags röj :)
 
Då rullar vi sakta men säkert in i helgen.. Blir en lördag med mycket. men riktigt trevliga aktiviteter, mest faktiskt utan hund. Önskar er alla en härlig helg i snöyran!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spel

 
Jag har lånat några aktivitetsspel till hundarna av Brita. Två av tre går prima, men den tredje är lite klurig ialal fall för en miniman som vill att allt ska gå fort, fort , fort. Två av fyra är utredda, nu satsar vi på att de två återstående ska kluras ut, men du får man någ vara lite mer uthållig och inte ha för bråttom, eller vända upp och ner på hela spelet.
Perfekt aktivitet inomhus, när matten är seg och det är roligt att titta när de löser problemen. Perfekt för en storprins och en miniprins.
 
 

Check

 
Idag kände jag mig betydligt bättre, men efter en kväll i soffan var nog batterierna uppladdade igen. Så direkt efter jobbet stack vi iväg för en promenad i snålblåsten, tanken var att lägga in lite träning och så fick det bli när grabbarna hade rastat av sig.
 
 
Det mesta kör jag ihop med båda två, inkallningssignal, stadga, sitt stanna kvar, tränas ofta då Theo hade börjat smyga, vet inte om det berodde på osäkerhet, men nu är det så mycket bättre. Stoppsignal som satt som smäck på Theo, den skippar vi på Martin Och så fick det bli lite linjetag, Theo fick två som funkade bra, nu är den nya lurviga dummien hur rolig som helst, men jag hoppas att det bara är nyhetens behag. Martin fick också ett litet.
 
 
 
Jag tycker att vi är där vi var innan snövilan, visst är det lite väl mycket snö ute, men det gick bra och vi rör oss hela tiden och då håller vi oss varma.
Idag var grabbarna glada, fårhagen vit och fin, och Nikon t om kunde leverera skapligt! Och jag var inte en ilsken skit, en härlig onsdag och nerför backe till helgen.