I dag tittade den fram igenSå jag skyndade mig ut för att ta del av de varma sköna strålarna direkt efter jobbet. Inte många timmar man kan ta vara på solen nu. Men energin behövs så det gäller att passa på.

I skogen kommer den knappt åt, så det gäller att vara på ställen där man ändå få njuta av den i korta stunder.


Martin väntar in

Innan vi vek av ner på lite mer öppet.


Finns mycket att speja på


Om man hittar något, får man ta hem det då?!


Andra hittar sådant som bara lite hänger kvar av


Gjorde en specialare...


Så här glad blir man av att hitta nya skatter.....

SoooooL

Efter nattens stormar, (som jag inte hörde, sov som en klubbad säl.) och en välbehövlig sovmorgon, tog jag och grabbarna en lite längre morgonrunda. Då började solen att spricka fram och mer blå himmel visade sig. Bestämde mig snabbt att idag skulle vi ut, ut i skogen och dummmie skulle med. Väl hemma igen väckte jag dottern, frågade om hon ville med, åt lite frukost och vid 12 var vi iväg. En ny ekbacke på Händelö, blev dagens plats. 

Vi höll till på en liten plätt, där grabbarna kunde strosa och filosofera för sig själva. Martin fick en hel del dummiesar att hämta både markeringar och linjetag, Theo fick hålla sig lite lugnare med att gräva sork, rulla sig i någon ny parfym. Lilleman behöver inte alltid styra omkring som han vill, bra för honom att hålla sig på lugna matten, han vet inte bäst jämt.

Martin blev så glad att han t om tog sig ett dopp....är det vinter eller? Lilleman fick nöja sig med att stå och drömma i kanten. 
Underbart hade vi utan att behöva röra oss många meter.... Inte blev vi av med någon julmat idag heller, men den lägger sig väl jämt på kroppen får vi hoppas.

Självklart hade vi Nikon med oss i detta perfekta fotoväder, testar lite nytt, så vi är inte alltid överens Nikon och jag och så bestämde jag mig nu att köra oredigerat på bilderna, svårt att låta bli. Inte för att jag redigerar så värst mycket i vanliga fall...Här kommer bilder på mina tre hjärtan, tror faktiskt att det är Murtans dag idag och det är han verkligen värd storprinsen!


Martin


En glad lillprins


Lite närmare


Spanar


Storprinsen


Smile


Skogsmulle Rebecca


Lite jobb


Mera jobb
Drömmer om?


Full fräs


Mössa av...varmt

Lite jobb igen


Det kan du inte mena


Du måste skoja...Inte ska vi hem


Inte kan man tro att det är december...det trodde nog inte Murtan idag ialla fall! 

Julaftonvar en lugn och fridfull tillställning. mat, dryck och mysigt sällskap.
Förste skinkvaktaren, trodde nästan att han skulle hoppa upp, men inte Lillprinsen.Avslutade kvällen med Juletårta, lika god som den var vacker!