Checkar av

I veckan har vi dragit igång lite träning efter vinter uppehållet... Inte har han glömt, men nu ska vi se om det drar igång något. Annars tar vi, lite vila igen, är ju fortfarande vinter fast den är grön. Fortfarande kan jag ju inte säga att han är lugn när det rör sig i luften. Fortfarande tränar vi mest stadga och passivitet, bäst går det när jag, Martin och Sky är ute och jobbar, då är han lugn och sitter fint på rumpan när Martin får jobba. Linjetag, närsök och bakåt ut, inga problem, men vad jag inte gillar är att han blir lite vid i närsöket, där får vi putsa på,  så det blir bra igen, men jobbade fint gjorde finaste pallevante. Vi fortsätter på vårt spår, har gett bäst resultat hittills.. Ja inte alltid han är moppekille nu, ibland glänser han och är en liten söt skolpojke....det går sakta men säkert framåt! Jag har filmat lite när vi tränat, ingen vidare på detta, men kul att se när man kommer hem, då blir det bra med FILMTAJM
 
 

Vem ger "oss" rätten?

 
Att döma en annan människas tankar, handlingar ord?
Framför allt när "vi" är i en grupp! Ja det undrar jag, är det rädsla, avundsjuka eller rent av att vi absolut inte gillar "den". Ännu  märkligare är att "vi" kan ge den en stor jävla falsk kram när "vi" ses!
Låt människor vara som de är, ingen är fullkomlig och som jag läste, det är tur att vi är olika, annars skulle vi inte känna igen varandra...... Lite januari flum, nu när barmarken kommer!
 
 
 

Vi gluttar in i framtiden


lite, lite försiktigt. Men efter gårdagen och dagens träningspass, så känns det som en liten ljusglimt. Ja jag fick väl en knäpp, när jag kom ut och all snö nästan var borta när vi gick promenaden. Lite jobb för Pallevanten som han skötte galalnt och även satt stadigt på rumpan och väntade , när Martin fick hämta några markeringar. Det tar sig, ja han är ju klok som en bok, så att han skulle snappa vad det var frågan om, har jag aldrig tvivlat om, men det har ju liksom inte varit läge att träna så mycket på sista tiden, Men våra lydnads/stadge pass har varit till nytta, kan man lätt säga. Två glada grabbar och en ännu mer gladare matte var det idag! Nu ska det bara röra färdigt i hjärnan, så vi fortsätter på vårt spår, stadgeträning och passivitets träning, så om någon drar ut och tränar, hojta gärna till, för vi vill gärna sitta och titta på!  Så om det fortsätter kan vi boka en och annan träning/kurs framöver, har några som jag gärna vill åka på! Ja vi får se! Annars är jag faktiskt lite sutr, rätt fullt där ute, kunde det inte få vara lite vackert ett tag till?