Klubbmästerskapet i bilder

 
Från fredagens och lördagens KM, mest från nybörjarklass, men lite från öppen och elit har smygit sig in.
 
 

Klubbmästerskapet


I två dagar har jag varit på KM.et i Villingsberg för våran fina ras Golden Retriever. Underbar miljö, duktiga hundar, träffat super trevilga människor. Många som man bara träffar några gånger om året. Haft super fint sällskap. Tack för det! Ett stort GRATTIS till alla som kämpat väl, och ett extra GRATTIS till mina vänner. Och fortsatt lycka till ni som ännu inte startat. Men att gå upp kl 04.00 två dagar i rad och vara borta hela dagarna tar lite på krafterna. Nu ska jag sjunka ner i soffan, fundera på vad jag ska göra med en hel hög bilder, många mindre bra... Men känner jag mig rätt blir det nog en bildblogg, när orken kommer tillbaka.

Icke förakta

 
Slappardagar, träningsvila eller kalla det vad man vill.. Vi har ialla fall bara varit. Igår eftermiddag, åkte vi ut till storskogen hos Birgitta och Vilda. Och det blev en redig sväng bland träd, stubbar, berg och kantareller. Lite lätt regn, men vi mådde super duper. Vi var mer än nöjda när vi kom hem! Tack för en härlig eftermiddag.
 
Om gårdagen var i vila, så var dagen idag, i dvala, ialla fall för grabbarna. Jag däremot åkte ut till Gullestad tillsammans med Ancki för att ta oss en titt på Fördubblingsstugan. Underbart ställe med lika härlig omgivning. Och inte förglömma, fin, fina träningsmarker. Men timmar går för fort när man har trevligt! Gunilla tack för titten och var så säker att vi kommer tillbaka!! Och var det inte så att vi vann??