Nu vill jag oxå ha vår

 
Varma sköna dagar, fika i Vitsippebacken..Inte -10 på morgonpromenaden, jag vill gå ut i byxor och tröja..Inte klä mig i en kvart...
Men det finns barmark, och några vårtecken har jag hittat, vi spanar vidare och längtar.
 
 
och blir vi sugna på lite snö, så kan vi dra 1 mil norr över...tänk vi  har nästan allt här..utom vår på rikt!
 
 

Nu väntar vi


och hoppas att den knackar på dörren och en eller två veckor, Det är härligt att vänta, och veta att det faktiskt kommer förr eller senare. Egentligen passar vintern mig ganska bra, jag är inte riktigt i rätt fysik ännu. Efter jag började  jobba fullt, så tar nästan alla krafter slut på jobbet, men jag jobbar på kondisen och uthålligheten. Och så har ryggen tagit mycket skit eftersom jag inte kunde och senare inte vågade använda magmusklerna, men vi jobbar på min fysik.
Så att träna på vardagarna är inte min melodi just nu, jag orkar inte. Sky känner det och tar alla tillfällen i akt att bestämma upplägget själv.  Man kan inte säga att han är precis hjälpsam. Så för att inte falla in i gamla vanor så får han hjälpa mig med kondisträningen. Långa snabba promenader i koppel, minst två gånger om dagen!
 
Annars hade det varit så himla bra att komma igång ordentligt, med lite träning varje dag. Koncentration och uthållighet är det som Sky har tappat. Men vi försöker bättra på det i vardagen så gott det går. Jag har lovat mig själv att bara göra det jag själv vill och om saker inte funkar så går välden inte under. I år ska vi ha så där himla roligt som man egentligen inte kan ha. Och hur det än är så har jag en glädjespridare av högsta rang... jag måste bara hinna lite närmre... Idag skiner solen och vi ska fånga D-vitaminer efter jobbet och ladda för helgen.