Tjejbesök


Idag har vi haft tjejbesök, fram på eftermiddagen kom Annette och Greta på besök. Först fick Sky och Greta bekanta sig med varandra, och Greta var en tjej helt i Skys smak, henne kunde man ha väldigt roligt med!
 
Brotta ner...
Vara fotomodell och om man står på något högt, då ser man lika stor ut!
Bli nerbrottad, här kör vi jämnlikt!
Fika för oss inne och då låg de så fint och vilade vid våra fötter. Och har man valp, då måste man röra på sig när de vilat klart  men vi hann gott och väl ta både två och tre gånger påfyllning.
 
Och då kunde man passa på att undersöka naturen.
Tack Annette och Greta för några härliga timmar <3 Och fåret är kanon hälsar Sky!
 

Oplanerat men perfekt


Idag blev en sådan dag som jag inte alls hade räknat med. Hade inte ens tänkt tanken, men den blev rätt perfekt ändå. Planen var att övningsköra, handla och rasta hundar, ja iofs rastar jag alltid hundar nu för tiden... men helt plötsligt hade jag bestämt träff med Thina, himlen var blå och solen sken just när vi bestämde. Kaffe och semla skulle med, första fikan ute för i år.
Men vi började att övningsköra, hundarna var med, första stoppet blev att gå en promis med martin, Sky han låg kvar i sin bur och sov. Han trivs verkligen i buren. Och ibland går bara Martin ut, ibland jag och ibland får han följa med. Övningenskörningen fortsatte en stund till och tillsist var det nästan dags för att möta upp Thina. Sky fick komma ut och pinka en kortis och sen väntade vi i bilen tills dom dök upp och då hade Sky somnat om så det blev en sväng med Thina och hennes hundar först.
Efter ett tag hmtade jag Sky, kaffe och semla och vi gick och tänkte fika, Thinas valpar var kvar ute. Och lagom när vi tänkte mysa då började det att snöa..Ja vad ska man säga, men kaffet och semlan slank ner. Och träffen med Hasta och Floyd blev hur bra som helst i mycket ordnade former. En himla trevlig träff, fast solen inte ville vara med! Och faktiskt så kan man undra vilka super valpar vi har, en riktigt fin gruppbild, jag är imponerad!
 

Duktiga grabben


Blev visst en blogg idag också. Jag hade tänkt vila den ett tag, men när man har smått då händer det saker hela tiden.
Idag fick kråkan följa med ut, Sky fick hälsa på den igår när vi hade hämtat den. Men jag ville se hur han tänkte göra. Fina kille "hämtade" så fint och kom direkt till mig, gärna upp i knät. En bra försök, och där stannade vi. Duktigaste Sky <3
 

Annars har vi tagit det lugnt, man märker hur medveten han börjar bli om allt som händer. Från att ha varit två skitar hög, har ialla fall benen börjat bli lite längre och som familjen sa, allt går lite snabbare nu.