Tre dagar i fält

 
med en massa härliga hundmänniskor och deras fina hundar. I år igen hade AC tagit hit Oliver Kiraly. Från nybörjarhundar till elithundar, fanns det att njuta av. Allt ger sitt tycker jag. Jag har lärt min en massa bra och fått en hel del aha upplevelser. Har också fått med mig för många bilder, gårdagens elit ekipage ligger fortfarande i datorn och väntar på att få komma ut... Hur som helst har jag haft det super. Något år hoppas jag att jag också kan stå ute på fältet i solen med en egen hund.
 
 
 

Midsommarhelgen

 
Då har ännu en Midsommarhelg kommit och gått. Avkopplande och härlig, lite kall kanske. ialla fall på kvällarna. Vi har tillbringat en hel del hemma och vilat, men lite skoj har vi hittat på. Midsommarkvällen spenderades ute i Arkösund med vänner, lördagen gick i sakta mak, en sväng till skogen och lite aktivitet för Martin. Idag drog jag till K-holm för lite koll inför ett bröllop i augusti, alltid bra att prov fota lite och träffa brudparet. Barnen fick mest vara modeller, riktigt bra miljö utan för kyrkan, nu håller vi tummarna att vädrets makter är med oss.
 
 
 
 

Hela veckan

 
Den här veckan har innehållit det mesta, sommarfest med jobbet, mycket vila och lite hundträning. Vädret har varit väldigt skiftande, men Nikon har fått hängt med på det mesta, just nu är det mest fotograferande på kvällstid, om man hittar rätt ljus blir det rätt bra bilder, men ibland vill inte ljuset riktigt infinna sig vid rätt plats på rätt tid. Härliga sköna sommarkvällar. Bloggen får väl mer eller mindre vara fotoblogg en bra tid framöver. Och jag gillar ju bilder bättre än ord, så det blir kalas.
 
 
 
Önskar Er alla en härlig och avkopplande midsommar helg!