SSRK MjölbyIdag bar det iväg till Mjölby, Theo var anmäld till valpklass 1. Många hundar skulle det bli idag inne i ridhuset. I vår ras Golden var det 74 stycken anmälda och labbarna och flattarna var inte långt efter, och så har vi ju några fler retriever raser.
Jag samåkte med Thina, lite spänd var jag allt, första gången i ett ridhus och efter en ordentlig schamponering igår så var Theos päls mer än slät ska jag lova.
Vi var där i god tid, och lite spännande var det allt tyckte Theo att gå in i ridhuset, men med Thina och Leva som sällskap så gick det super, vi gick omkring lite, satt en stund, men då grävde han snart en stor grop i torven... och av torv blir man brun. Gick ut och kissade. 10 minuter innan det var dags minglade vi omkring uppe vid Golden ringen. Och var redo för att komma in när det väl var vår tur. Fem grabbar blev det i valpklass 1, och jag tror faktiskt at min guldgosse var den yngsta av dom. Nu skillde det väl inte mer än ett par dagar eller någon vecka mellan grabbarna. Roligt var det ialla fall att se hur olika alla fem var. Tycker att vi skötte oss jätte bra, jag är riktigt nöjd med första springet, då kändes det kanon. Idag tyckte jag att han var lite svår att ställa och då har vi ändå tränat en hel del här hemma, så nu får vi fortsätta ute bland folk istället, lite här och där. Helt okej med springet när vi var ensamma, men när vi skulle springa alla tillsammans en sista gång då blev det lite väl mycket hopp och skutt, lite bus i kopplet. Jag är ialla fall så satans nöjd med dagen. Och riktigt kul är det också, fast jag är lite nervös...
Det hela slutade ialla fall med en tredje placering och ett HP. Och en fin kritik, domare för dagen var Jan Roger Sauge från Norge.
Här kommer Theos kritik.

5 1/5 månader gammal, typisk hane. Tilltalade huvud. Kunde haft mer längd på halsen idag. Tillräckligt vinklad front. Härliga ben och tassar. God överlinje, fint bakställ. Goda rörelser. Fin päls.

Min miniman ligger helt utslagen här hemma nu och sover, det tar på krafterna att vara vacker, för det var han, vackrast av de alla och det kan inte ens domaren ta ifrån mig!
Tack Thina för härligt sällskap och mycket bladder!

Fotohörna

En liten plan jag har haft ganska länge nu är att fixa till en liten fotohörna här hemma... Jag är ganska duktig på att gå och tänka och göra allt klart i hjärnan, men sen tar det liksom stopp. har väl redan trötta ut mig. Eller så är jag så jäkla nöjd. Men nu har jag ialla fall testat en aning.... Inte klart på långa vägar, men för att få till det så måste jag ändå få ändan ur vagnen och testknäppa lite.
Använde mig av Theo lite, men är man valp och myror i brallan så blev det inte så många, Martin är så otrimmad som någon kan bli så han fick stå över. Så då fick Rebecca ställa upp, så nu har jag ialal fall provat. Finns en hel del att göra, men tror att det går att fixa till nu under höstkvällarna!Gillar inte att fota inomhus, men jag kanske kan göra det om jag lägger ner lite energi på att lära mig mera....

Känner mig nog helt frisk nuLänge sedan jag kände mig så här pigg och kry som jag gör nu. jag ska se till och konservera den här känslan så den verkligen hänger i länge. Så på torsdag är jag redo för jobb. Fast vädret inte har varit något vidare har vi varit ute lite både igår och idag, utan att jag var helt slut resten av dagen och jag har också orkat pyssla lite hemma. det var länge sedan. är så foto sugen.... så kameran fick hänga med, lite mer arragemang från mig kanske med inställningar så hade nog kvaliten blivit bättre..Men dom får duga, kan ju inte förta mig direkt så här efter en sjuktid.


Så här pigg är jag väl inte ännu, men på god väg.


Martin som kan herstadbergs närområden utom och inom, är alltid steget före, men han är snäll och väntar ibland.


Brorsan vad gör du där nere..Kom upp det ser inte bra ut.


Lysande guldögon, inte alla som har.


Frässten har vi inte legat helt på latsidan med träningen heller, sitt, stanna kvar börjar arta sig riktigt bra


Ja på den bara


Upps vart tog den vägen?


En glad höst Murt, han gillar det här vädret super.Nu ska jag ladda imorgon också för jobb på torsdag.... det blir en lugn laddning.