Liten uppdatering

 
Igår tog vi det väldigt lugnt på förmiddagen, halvsov i soffan innan vi skulle iväg till valpkursen. Men innan kursen hade vi date med Ancki, en liten fotosession. Huvudbilder och så hade Ancki med sig en kråka. Vi träffades uppe i Abborreberg, underbart ställe. Som det var i huvudsak Aya som skulle fotas, så började vi med henne, både huvudbild och så fick hon prova kråkan. Tid fanns så jag passade på att få hjälp att fota Sky också, lättare när någon annan tar bilderna och jag kan fokusera på stanna kvar med honom. Jag passade även på att låna kråkan av Ancki, har ingen egen nu och det är fyra veckor sedan som vi testade sist, skönt att kunna hålla fågel vid liv. Inga problem, han gillar verkligen de där döingarna.
På valpkursen var det nyttigt som det alltid är, mot slutet blev Sky trött så vi satt bara vid vår ryggsäck, och det är också väldans bra.
 
Till de båda bilderna ovan är Ancki fotograf!
 
Idag har vi tittat på våren och myst. Ett litet träningspass i trädgården med vänta som jag säger istället för stanna kvar och lite närsök. Underbara dagar, man vill knappt vara inne!