Samträning



Idag var det åter dags för en samträning i GRK Österg/Södermal. En nätt skara på fyra stycken med sex hundar höll vi till i Gårdeby, ibland är det bra med några få, man får rum på ställen där det annars kan vara trångt. Idag höll vi till på underbara Lindängen.

Jag valde att börja med Murtan, Theo fick snällt sitta kvar i bilen. Med Martin valde jag att köra markeringar och linjetag, som var mer eller mindre dolda för honom. Vi körde i par med Ulla och Gazette.
Hmmm, lite ofokuserad emellanåt min käre storprins, lite bättre med linjetagen än markeringarna, jag tror att han tänker på annat ibland, men i det stora hela är jag rätt nöjd, vi nöter vidare med att försöka att hålla fokus och inte hålla koll eller tänka på annat.


Gazette


hämtar en hel del markeringar


Livet är ändå underbart, men man kanske ska hålla ögonen öppna!

Martin fick stanna kvar ute och sitta i skuggan och mysa medans de andra jobbade, jag hämtade även ut Theo så det blev en hel del passivitets träning.


Torres i arbete


Riktigt roligt det här med apportering


En stor prins i vitsippe backen


Sen var det tjejernas tur


Fler som tränade passivitet




Och linjentagen var kluriga, fanns en hel del vatten i närheten


En hel del markeringar hanns med idag!

Efter fikat var det Theos tur, bra med att varva ner lite innan arbetet sätter igång. Jag fortsatte med linjetags övningar. Jag tycker att han är riktigt duktig, inga problem att fokusera på apporten. idag satt jag honom på sitt stanna kvar och gick ut och ställde upp dummiesen själv.



Ingaproblem att vänta tills man kommer tillbaka. berömde och intog läge att skicka honom, iväg som en liten energibomb, lite trasslig på vägen tillbaka, men idag räckte det att jag korrigerade och han kom tillbaka.





Gjorde det tre gånger och sen vände vi ett halft varv för att även ta några markeringar.



Markera är inga probelm för miniprinsen, han sköter det med bravur, och visst är vägen in krokig, men jag märker redan en stor förändring med arbetet av avlämngar, idag gick det mycket, mycket bättre. Och för första gången jobbade vi med hundar i närheten. Han fokuserar på arbetet till 100, känns nästan som han glömmer bort att det finns några andra där efter en stund. Jag är riktigt, riktigt nöjd med lill prinsen idag!


Som vanligt har jag snott bilderna av Lena! Tack vännen!

Martin fick avsluta träningspasset med en vattenapport, till han stora lycka, första för i år!



Efetr avslutat pass, blev det lite rastning och en kopp kaffe till för mig, löddrade även in Theos mage, svans och byxor som vi ska ut på nya äventyr på söndag!


#1 - - Ancki, Agnes, Frida:

Det låter som ett väldigt bra träningspass och detta i vårsolen bland alla vitsipporna !!! Jättefina bilder!

#2 - - Johanna:

Å så fin bild på Martin! Den sista! Helt underbar!

#3 - - Anna T:

Vilken sötnos :D!!

Hur gammal är han?



Fin blogg!

Har du några planer för Valborg :D?