Att träna

 
är både roligt, energigivande, jobbigt, ledsamt, och väldigt känsloladdat, men aldrig tråkigt! den här veckan har vi verkligen blandat och gett. Fotkvartarna fortsätter och faktiskt så kan jag se att vi ibland är "du och jag mot världen." Med mer träning kommer det att komma fler känslor av detta!
 
 
Vi drog på en samträning för att daska av oss lite vinterdamm, efter lite reflektion så kan jag se mycket bra med träningen, jag fick ut det jag ville, och det är ju huvudsaken. Vi kommer absolut att försöka vara med fler gånger. 
 
 
I måndags drog vi till Lisa, för träning med släkten, ett mycket bra pass där jag fick mycket härlig energi, svårt för oss, som sällan tränar så här, men jag tycker att det funkar bra. Vi kommer att träna mycket följsamhet och en hel del stadga, då Sky lätt går in i sin egen bubbla och lyssnar på det han vill. 
 
 
Lite onsdags träning som oxå blev bra, lite bra störning och nytt ställe, en go känsla med fotgåendet en kort stund, så där blev jag väldigt glad.
 
Igår åkte vi till Lisa på light drive, jag det var verkligen ett botten napp i träninge, såklart jag visste att det skulle bli kämpigt, men tusan detta var inte roligt, just nu känner jag mig väldigt nere, men idag slickar jag såren så är vi på banan igen! Att vara med på driveer och walk uper är ju inget för oss, men att inte hitta knappen för att göra det lite bättre var inte kul! Vi hade ialla fall trevligt sällskap på vägen och många bra reflektioner, men jag ska tillåta mig att vara lite ledsen och misslyckad den här gången och hoppas på att hitta en lösning!
 
 
Ja den här Pallevanten är en riktig utmaning för mig och jag har bestämt mig att rätta till en del så mycket det går, det är tur att jag är i segt virke!