En vecka med mycket skoj och många tankar

 
Vi började veckan med att ha våran måndags date med tjejerna från Åby, Ågelsjön var målet...Och inte var det bara vi som hade tänkt oss att njuta av denna måndag där. Men grabbarna, njöt av bad och annat skoj, medans jag babblade och fikade på bergsklipporna.
 
 
Nu var vi laddade med ny energi för att ta oss an med veckan. Tisdagen går i vilans tecken här hemma, blir bara korta promenader och jag jobbar rätt mycket, både på mitt vanliga jobb och sen även med att vara handledare åt en tjej. Så prinsarna får slappa.
Men när onsdagen kom, blev det först en härlig sväng i skogen här hemma i ett lätt regn, laddade om och stack ivähg för en liten stunds träning. Blev en hel del linjetag och även en markering på slutet. Faktiskt en rätt bra träning i en avkopplande miljö.Vi var hemma strax efter  nio och då var ju denna dag slut. resten av veckan har vi haft mys ute i naturen, jag och grabbarna. Skönt att kunna varva ner och bara vara.
 
 
Känns som lite av tränings lusten börjar infinna sig igen. Och jag tror att jag har hittat hur vi ska fortsätta. Vi kommer att ta det väldigt lugnt och känna oss för varje gång vi kommer ut. Men hur det kommer att bli och vara resten av sommaren har jag ingen aning om. det är så mycket som ska stämma för att allt ska funka, för hur det än är så är jag är jag och Theo är Theo, vi är inte några andra. Vi är bara oss själva !
Vem vet, inte du
Vem vet, inte jag
Vi vet ingenting nu
Vi vet inget idag......... Just så är det, vi vet inget, hur det ska vara, hur det ska bli... det får tiden utvisa!