Fidos helg


Ja i helgen var vi i Herrfallet med de andra ungarna. Träning, social samvaro, mat, tårta, skönsång, skratt  och så mycket mera. En fantastisk helg som Lisa ordnar till oss.
Som instruktörer hade vi Ann och Bolly, Ann som faktiskt har varit med från början! Två riktigt fina instruktörer, Sky och jag var hos Bolly, men när jag inte tränade så fanns det möjlighet att titta på de andra, och då passade jag på att se så mkt som möjligt!
 
 
Jag kommer ta med mig en del som Bolly hade, det jag gillar extra mycket är att han finns med i träningen vid varje ekipage.  Han är lugn och så har en röd tråd i sin träning och sina övningar som han beskriver tydligt. Det får ta tid.  Bolly går jag gärna för igen! Nu ska jag fundera och fundera, på mina tre alternativ för fortsatt träning, men jag ska ta det lugnt innan jag väljer och inte rusa in eller ut !
 
Tusen tack Lisa för att du fixar och engagerar dig i oss, tack Pia och Anci för samboliv, tack alla andra för ´social samvaro och tack till Ann och Bolly för att ni har lotsat runt oss i jaktträningens alla delar!
De två första bilderna har jag snott av Margret och Anci , svårt att fota sig själv ;)!