Debut

 
Idag drog vi iväg till Goldendagen, inte det bästa vädret, men man ska ju ialla fall gå ut. Så på med regnkläderna. Vi fick en riktigt fin dag, Sky fick debutera i utställningsringen, och det skötte han med bravur, jag var lite tveksam först att han skulle kunna stå, ytan träning, men vi lyckades riktigt bra, men när vi skulle springa, då blev det för mycket bus, det fick bli gå i rask takt istället!
Linda Bergqvist var domare för dagen, och Skys kritik blev följade: Fint huvud, underbar blick och uttryck. Bra bett. Bra nosrygg. Stark underkäke. Tillräckligt kroppad, mycket bra storlek, mycket vacker färg, starka parallella ben. En tanke rak överarm. Härlig lårbredd. Välvinklat bakparti, rör sig trevligt, när han vill. Mycket trevligt temp. Välvisad!! Ja så illa ser han inte ut den gode Sky, för att vara alvlad på andra linjer. Han passar mig perfekt! Nu vet jag ialla fall att han sköter sig bra, med lite träning så fattar han nog vad det handlar om oxå :) 
Vi passade oxå på att prova de olika aktiviteterna, och om man gjorde det så kunde man vara med på utlottning av ett fint pris...och tänk, det blev vi som blev lottade, ett fint prisNose work var vi och nosade på igen, det är riktigt roligt, och Sky fattade direkt vad det var frågan om, kanske en bra vinteraktivitet. 
Tack Goldenklubben för riktigt trevlig dag. Och tack Ancki för bildminnet!