1 juni - sommarmånad

 
Ja nu är det sommar, och det var vi tvugna att fira med ett träningspass. Vi drog iväg till skogen och upp till små sjöarna. Planen var sök och lite vattenarbete.
 
Söket är jag riktigt nöjd med, inte så stort, då det var svårt att ta sig fram och jag valde att inte ta stövlar, lite dumt. Men han jobbade på fint och täckte marken, och vi gick plus med dummiesar idag, det kom in en mer än vi la ut!
 
På vattnet fick han några dubbelmarkeringar och jag valde vilken han skulle gå på, jag la även bakåt, som skulle hämtas in när jag bestämde. Klurade på en linje, egentligen vill jag börja bygga, men det är lite svårt när man är ensam, så det fick bli en som vi lade tillsammans och sen tog vi en sväng igenom skogen till det ställe vi skulle skicka ifrån. Först verkade han lite splittrad, men vi tog det lugnt och då gick polletten ner och han tog linjen. Självklart putsade vi på lite annat smått och gott, vi hade en riktigt givade eftermiddag i storskogen jag och Sky!
 
 
Idag fuskade jag med kameran ett tag, men det var gungigt och blöt så den åkte snart ner i väskan.... blir ju lite bättre träning när Nikon är passiv!