Lite lagom

 
Vi drog lite i handbromsen den här veckan, efter en tuff start. Inte p ga av att grabbarna är trötta, utan att jag är helt paj i ryggen. Och ont i kroppen gör att huvudet inte riktigt orkar med, känns lite tråkigt som jag gärna ville hänga i träningen med korta pass, men ingen träning med kasst huvud! Men vi har ialla fall försökt kommit ut på härliga prommisar, och även en dag blev det lite linjetag och närsöks övningar.
Onsdagen blev det först 2 timmars promenad i Gårdeby...Härligt värre, bra för mig att gå och inte behöva stå still längre stunder. Och grabbarna de njöt av fulla muggar med vänner. Vi avslutade den dagen med ett kortare träningspass som jag nämnde innan, tänkte att då skulle Theo vara lagom lugn, men höstluften gör små minmän ännu piggare, och att börja med närsök kanske inte var så smart, men man lär sig så länge man lever, men avslutningen var super!
 
 
Torsdagen gick helt i vilans tecken, lite lagom aktivitet som inte behödes avverkas på annan plats. men igår var det dags för ännu en härlig sväng i Gårdeby, närmare tre timmar blev det i maklig takt, lite fika och lite fotografering. Lika härligt som sist hade vi.
 
 
 
 
 
Mycket skönt att komma ut och röra på sig i det härliga höstvädret!