Brunt, grått, tråkigt och skitigt

 
Jag gillar verkligen inte att vädret går fram och tillbaka. Fortfarande januari, nja i morgon februari... Är vintermånader, så om nu våren är på intåg, då tycker jag att det är något allvarligt fel på moder jord!!
 
Men det kanske är så att snön fortsätter att försvinna, det blir brunare för var dag, skitigare och allt som göms i snö kommer fram i tö. Och har vi tur så får vi inget bakslag, utan det bruna blir kvar, kanske några minusgrader, så vi slipper jordstampade golv.
Så ska man börja planera för träning? Hmmm, ska fundera på saken.
 
 
Är lite sorgsen idag, Jocke drar till Norge på obestämd tid, i osf har han ju bott hemmifrån läääänge, men då inne i city. Nu är det lite längre och vem vet när vi ses nästa gång. Jag kommer att sakna våra kamper på fredagarna och hans sällskap lite nu och då. Men jag hoppas att livet blir lite lättare för honom i Norge! Lycka till gubben <3 !
#1 - - Birgitta Fors:

Tyvärr så har vi nog bakslag att vänta oss, såg att det skulle bli kallt och snö redan nästa vecka. Men håller med om att det är tråkigt med detta väder som hoppar fram och tillbaka. Jobbigt när ungarna drar i väg för långt, men önskar honom lycka till.

#2 - - Ann-Sofie:

Fattar inte hur du får till så fina bilder i detta väder, duktig du är med kameran :)
Det finns Skype o det funkar nog i Norge också :)
Funkar finfint till USA o gör att vi känner oss rätt nära varann trots avståndet.
Kram bästa Du!!

#3 - - Hanna:

Även om han är skitig, så är han vacker <3