1-års kalas


Stina (Från S-kullen), Astrid, Love och Theo

Eller vi kanske ska kalla det 1-års röj? Igår hade Annette bjudit in alla valpar från Waterfreak´s T-kull till kalas. Synd nog så kom inte fler än tre, men vi som var där hade roligt och trevlig för alla fem. Och att Maria och Love kom ända från Stockholm och förgyllde vår dag var super.



Vi åkte en bit bort för att ha både tillgång till öppna ytor och lite vatten. Vi började lite lugnt med  trimning, eller vi är väl synd att säga, Love fick sig en genomgång och även Theo fick en tillsyning av Annette, så nu är det mer eller mindre perfekt! Lite skola hade vi också innan gänget fick braka loss. Om det är något gänget kan så är det springa, jag tror att dom sprang och simmade i närmare fem timmar. Lite vila mitt i när vi blev bjudna på grillad korv och 1-års tårta. Då fick dom snällt koppla av en stund med fina grisöron som Annette hade fixat, tror nog inte att dom misstyckte.





Goa brorsan

Söta syrran

Brottning på killars vis


jag och min bror


den vita prinsen från Stockholm


Ett års tårtan!

Efter matpaus och babbel fortsatte den härliga dagen med lite vilt, en kråka och and hade fått följa med. Love som inte var bekant med vilt, fattade tycke för anden, den kunde nog ha följt med till Stockholm. det är så roligt att se att även om det var första gången som han testade så var det inga större problem, stolt Love och enäven en stolt matte Maria. De andra fick också smaka, duktiga grabbar och tjejer, inga problem med vilt, Theo och jag skötte oss exemplariskt, det där med fågel är riktigt fint tycker Theo och avlämningarna går mycket bättre då.


Love och anden


Fina Astrid


Kennelmamman och syster yster, och så en liten kråka

Sen fortsatte vi i samma anda, är det fest så är det, mer spring och mer bad. Efter sex timmar tyckte vi att det var lagom att åka hemåt, trötta och super nöjda efter en fantastisk dag ! tack Annette att du fixade och ordnade för oss som kunde komma och för gofika och grillade korvar. Myyyys!


Theo Astrid och Love, laddade igen


Lyckliga miniprinsen






Kung för en dag? Jo ialla fall i vattnet.


Tack för en underbar dag, nu springer vi vidare i livet och hoppas att vi snart ses igen!
#1 - - Brita, Siri och Smilla:

Vilket toppenkalas de har haft!!!

#2 - - Ancki, Frida, Agnes:

Theo blev ordentligt firad på sin 1-års dag. Det ser underbart ut att få springa av sig. Jättefina bilder !!!! Kram

#3 - - Hanna:

Vilka underbara hundbilder. Verkas som ett perfekt födelsedagsfirande :)