Lite träning




Idag blev det lite träning med upptrampade gångar, lite lagom, så inte halkan kunde infinna sig. Vi började med ett lätt kaos med Linjetagen, men efter hand kom Murtan ner på jorden och vi kunde jobba på lugnt och fint. Idag blev det även en hel drös med markeringar, bäst att passa på när man har en träningskollega med, inte ofta det händer nu för tiden, mycket uppskattat av grabben. Avslutade med en dubbel, och idag är jag väldigt nöjd, tung i baken och markerad väldigt bra!


Vi kan allt se lite, lite grönt i backen....



#1 - - Camilla& Kina:

Kul med lite träning, då får man lite vårkänsla... Snart får hundarna springa i grön skog efter dummies igen :)Vi träffas gärna för lite träning längre fram. Efter Kinas löp eller prommis! Ha en bra vecka!

Kram Camilla

#2 - - Malin:

Härligt när träning med kompisar. Alltid lättare att komma igång. Och visst ser vi lite vår under all snö! Underbart! Längtar!

ha de gott

#3 - - lena, millie,ebba:

Jättebra ställe att träna på !!!!! Ett alldeles lagom pass. Lite spralligt blir det ju när de blir så glada att ses och Martin blev nog liiiite kär när vi hade med oss Millies goda dofter ;o)

Kram